Merhabalar, herkese gunaydın! Nerden başlayacağımı bilmiyorum. Universite son sınıf oğrencisiyim ve bu yaz evleneli 5 ay oluyor ama eşimle 8 senedir birlikteyiz. Gerci ne kdar birlikteyiz diyeblirim bilmiyorum cunku internet ortamında tanışmıştık ve hep ayrıydık. Eskiden yani ben lisedeyken senede bir yanıma gelirdi universiteyi kazandıktann sonra iki donemde bir yanıma gelmeye başladı. Sonra evlendik ama kendisinin henuz elle tutulur bir işi yok universite mezunu ama kantinde calışıyor. Bende son sınıfım duğun yaptık ama ortada ne ev var ne eşya. Ben atandıktan sonra alacaktık ev. Eşyalarını zaten universiteye devam ettiğim icin yurtta kalıyorum şuan ve kpssye hazırlanıyorum. Yani evlendik hala ayrı şehirledeyiz. Durum şoyle eşimle gecinemiyorum. Kendisi beni cok sevdiğini soyluyoor gercektende seviyor ama sinirlenince cok kızıyor cok bağırıyor hatta normal konuşması bile bağırarak evimiz olmadığı icinb15 tatilde annesinin evine gittik ve anadoşu erkeği kendi sozunun gecirmeye calışıyor ama bende baskın bir karakter olduğum icin bu durum bana ters bana bağırmasında cevap veriyorum. Normal şeyler konuşamıyoruz. Yani uzun uzun bir konu hakkında muhabbetimiz olmuyor cunku farklı zeka ve kultur anlayışına sahiibimiz. Ben biraz daha modern bir ailede buyudum ama kendisi koyde yetişmiş ne kdar universiteye gitsede hala şiveli konuşuyor mesela. Ve hitabet yeteneği guclu olmadığı icin iş bulamıyor bence. Bense aksine cok iyi bir universite eğitimi alıyorum ve 3 yabancı dil biliyorum ve edebiyat okuyorum ama kendisi bir kitp okumuşlupu yok ve tartışmalarımızdan cok yoruldum. Gercekten usandım artık. Cok kucuk şeylerden inanılmaz derecede abartılı bir şekilde kavga ediyoruz. Ve hep dalgaya beni hep bi dalga gecme yani.iyi olunca dalga gecen eğlenceli olduğunu duşunen biri kotu olunca da aşırı sinirli biri. Onunla konuşmaya calışıyorum mesela; ilerde cocuğumuz olursa adını ne koysak diye duşunuyoduk bi keresinde. Kendi kendime gelecekle ilgili hayal kuralım dedim sonra ben “erkek olursa yusuf kerem olsun” dedim kendisi “sacmalama kerem diye isim mi olur olsemde o ismi koymam ne kdar kotu bir isim yaaa bunu nasıl duşundun sacmalama benim oğlumun adı kerem olamaz” diyince aşırı sinirlendim cunku duygusal bir an yaşamaya calışırken ve benim cocukluk hayalimle bu kadar itici bir şekilde reddetmesi benim sinirime dokundu cok tartıştık akşam kesinlikle kendisi sabah ozur diledi. Ama hep boyle kavga ediyoruz cok şiddetli geciyor birbirimizi uzun zamandır tanıdığımız ve cok tartıştığımız icin artık sıkıldım bir şeyleri paylaşamıyorum kendisiyle cunku her konud farklı duşunuyoruz. Kendisine tartışmalarda cevap verince “vıdı vıdı”etmiş oluyomuşum cevap vermemem gerekiyormuş. Ve yeni evli olduğum icin evle alkalı hic birşey olmadığı icin psikolojik olarakta kotuyum uzerimde sınav stresside var ve başka stresslere tahammulum kalmadı. Mesela bana dediki “bu iki bayramda benim ailemin yanına gidecez senin ailenin yanına gidemeyecez artık ileriki bayramlarda gideriz” dedi. Gercekten evlendiğime pişman mıyım değili miyim bilmiyorum. Ama boşansam acaba ne olur diyr duşunuyorum. Kendisine sevgim tukenmeye coktan başldı ama yeni evliyiz. Buraya kadar okuyup zaman ayırıdğınız icin teşekkur ederim.