Bugun tam 8 ay oldu.. Tam 8 aydır gecmesini bekliyorum.. Bir sabah uyandığımda artık aklımda olmasın istiyorum.. Acıdan nefes alamayacak hale geldiğim gunleri duşunuyorumda, huc gecmeyecek sandığım.. Zaman gercekten ilac.. Hic bir his ilk gunku gibi kalmıyor.. Hergun Kalbime dokunup, seni nasıl orda yokladığımı hatırlıyorum.. Seni uğurladığım gunu hatırlıyorum.. Canımdan can gitmişti.. Kimse kimseyi boyle cok sevmemeli. Cunku cok istersen olmaz, cok seversen gider. Kural bu.. Evet 8 ay once o kapıdan seni uğurladığım anda değilim. Alıştığı hızda iyileşmiyo insan ama yinede bir gun oncesiyle aynı değil.
Kalbime duştuğun ilk gunden itibaren, bir gun seninle uyanacağım hayaline sarılarak uyudum. Gittiğin gunden beri aklıma duşmeyeceğin sabahların hayaliyle uyuyorum.
Burası seni ve sana dair herşeyi gunden gune unutuşumun gunluğu olsun..
Bugun doğum gunuymuş. Tek bir sozle gonlumu almanın mumkun olduğu zamanlarda kutlamadığın doğum gunlerim tabikide gelmedi hic aklına

Ne zaman gecer biter bilmiyorum, ama bir gun butun bu olanları buruk bir tebessumle hatırladığım gunde bile değişmeyecek tek bir gercek var. Ben tum kalbimle gercekten sevdim. Sen bunu bile bile canımı yaktın. Seni bunun icin omrum boyunca affetmeyeceğim.