Rahipte kabul eder tabi ki gece herkes uyumaya cekilir,fakat adamin gece yarisi tuvalete gitme ihtiyaci dogar ve tuvaleti
aramaya koyulur. Once bir kapiyi acar bakar ki guzel bir kadin geceligiyle ortada dolasiyor sasirir..Sonra baska bir kapiyi acar burada da rahipler yerde daire biciminde oturmus hepsinin aleti meydanda ortada da bir sinek ucuyor buna da cok sasirir;
Adam sonra bir kapi daha acar ve adam birde ne gorsun bir rahip aletinden tavana asilmis saskinligi bir kat daha artan adam
sonunda ihtiyacini giderip yatar. Sabah olunca butun bu gorduklerini basrahibe anlatir ve sebebini sorar.. Rahip de anlatmaya baslar:
-"O gordugun guzel kadin var ya iste o bizim ihtiyacimizi karsilar,o ortada ucan sinekte hangimizin aletine konarsa o gece kadinla o beraber olur"
Adam sorar :
-"Peki o aletinden tavana asilan rahip neyin nesidir ?"
Basrahip hemen cevap verir:
-"O var ya o, o..** cocugu, aletine bal suruyormus meger!"
1- Bir dediğini iki etmiyorsa, fazla nazlanma ver.
2- O futbol haberi senin, bu kanalda mac benim demiyorsa hemen ver.
3- Bu ay kredi kartı ekstrem fazla geldi demiyorsa, duşunmeden ver.
4- Cizgili pijama giyiyorsa, istemesine bile fırsat verme, ver.
5- Hesap geldiğinde adisyonu carpım tablosu ezberlemişcesine incelemiyorsa, vermeyi bir yana bırak evlenmeye calış.
6- Elleri sigara kokmuyor, dişlerinde oğle yemeğinin izleri yoksa, fazla surundurmeden ver.
7- Elinde cicekle buluşmaya geliyor, karizmayı takmıyorsa, hem goster hemen ver.
8- Ağladığında, boş ver gecer guzelim yerine hallederiz guzelim diyorsa, oracıkta ver.
9- Şiir yazıyor ama okumaya utanıyor ve ya acılamıyorsa, sevabına ver.
10- Ayakları kokmuyorsa, havada karada nerede olursa ver.
11- Deniz Akkaya'yı beğenmiyorsa, ver.
12- Onemli bir iş toplantısını buluşmak icin iptal ediyorsa, teselli icin burosunda ver.
13- Bana sakın aşık olma sana gore değilim diyorsa, kacırmadan ver hem de en iyi tarafından ver sonrada terk et, zevkin yanına kar. Kopek gibi istemeye gelecek.
14- Aldığın en pahalı şeye bile ucuz diyorsa, saldır almaya zorla.
15- Ben hatunu şoyle severim,boyle ederim, boyle inletirim demiyorsa, ver.
16- Erkek arkadaşları sizi inceliyorsa, nispet olsun kacırdıklarını gostermek icin ver.
17- Sarhoş olup kusmuyorsa, ver.
18- Evde pofuduk hayvan şekilli terlikler giyiyor ve cizgi film izliyorsa, soft bir şekilde ver.
19- Pembe dizilere bok atmıyorsa, kırmızı noktalı kuşakları seyrederken ver.
20- Akşam sevişmesinde 3 kez orgazma ulaştırmışsa, sabah uyanır uyanmaz ver.
21- Surprizler yapıp, şımartıyorsa, fırsat gectikce ver.
22- Sozunden donmuyor yerine getiriyorsa, ver.
23- İğrenc bir parfum kullanmıyor ve kolonya kokmuyorsa, ver.
24- Dışarıda yapılacak hicbir şey yok eve gidelim demiyorsa, ver.
25- Bak bunu yeni aldım yakışmış mı, demiyorsa ver.
26- 40'ından sonra kudurup subyanlara bakmıyorsa ver.
27- Elini tuttuğunda, sağını solunu mıncıklamıyorsa, hemen ver.
28- Arabaya hep 5-10 YTL'lik benzin koymuyorsa ver.
29- Dışarıda yemek yemeyi seviyorsa, ver.
30- İstemiyorum derse ki demez, ver.
30- Cem Yılmaz'ı taklit etmeyip kendi espirilerini uretiyorsa, rahat, rahat ver.
31- Bok gibi param var,senden iyisini bulurum diye ima etmiyorsa ver ki, kaz gelecek yerden tavuk esirgenmesin.
32- Sabah capaklı gozlerinle seni beğeniyorsa, gozu kapalı ver.
33- Karizmayı cizip, seni eğlendirmek uğruna maymun gibi davranıyorsa, ver.
34- Burnu havada, gonlu hovarda ise, goster, goster, surundur ver.
35- Evlenmeyelim dost kalalım istediğimiz zaman birlikte olalım boylesi daha ozgur demiyorsa, istediğin yerden ver.
36- Bakir ise, bir erkeğin hayatında hep yıldız kalmak ve unutulmamak icin ver.
37- Geleceği parlak, hatta subyansa, geleceğe yatırım amaclı ver.
38- Eğer altın zincir takip tespih sallamıyorsa, ver.
39- Tao , Kamasutra, Zen sevişme sanatlarını biliyorsa 24 saat ver.
40- Kurduğu cumle sayısı, seninkilerden az ise ver.
41- Yemek yerken ağzını şapırdatmıyor ve ustune sağa sola dokmuyorsa, tatlı niyetine ver gitsin.
42- Tırnaklarını yemiyor, kalemlerin kıcını kemirmiyorsa, en ucra koşelerden bi yerden ver.
43- Yağmurda romantizm uğuruna sıcan gibi ıslanmayıp adam gibi şemsiye kullanıyorsa, ıslak tarafından ver.
44- Butun kadınlar aynıdır gosterip vermezler deyip seni gaza getirmeye calışmıyorsa, inadına ver.
Cocuk okula gelir, tabii bizimki ilkokul talebesi, ama her tarafi yara bere icinde, hoca sorar
-oğlum ne oldu sana?,
-Babam dovmiştir.
Hoca sorar:
-Niye oğlum?
-Valla bilmiyom hocam aksam evde yatiyik biraz sonra babamin sesini duyuyom, Ali uyudun mi Ali'den ses cikmiy Veli uyudun mi, e Veli'den de ses cikmiy Memed uyudin mi Memed'den de ses cikmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de yok buba uyumadim diyrem oda geliy beni doviy.
Bunun uzerine hoca, bak Sehmus bu gibi durumlarda uyumasan da ses etmemek lazimdir der. Sehmus kafa sallar eve gider, ertesi gun okulda Sehmus daha fena dovulmus olarak gelir. Bunu goren hoca merakla gider yanina ;
-Sehmus ne oldi kim yapti,der. Sehmus:
-Bubam yapmistir.
-Niye Sehmus ne oldi? Sehmus anlatir:
-Hocam aksam evde yatiyik biraz sonra yine babam in sesini duyuyom, Ali uyudun mi Ali' den ses cikmiy Veli uyudun mi e Veli'den de ses cikmiy Memed uyudin mi Memed'den de ses cikmiy Seyhmus uyudin mi diy, ben de uyumadim ama hic ses itmedim
Bunun uzerine anam ile bubam bir giprasmaya basladiler anlamadim ne oliy biraz sonra anam dedi ki, la ihsan ben geliyom, bubam da haticem ben de geliyom dedi ben de ula nereye gidiyonuz ben de Geliyom dedim...
AMERİKALI, İNGİLİZ VE IRAKLI
Bir Amerikalı, bir Ingiliz ve bir Irakli kahvede oturmus cay
iciyorlarmis. Amerikali cayını bitirince bardagi havaya firlatmis,
silahini cikarip bardaga ates edip parcalamis "Bizde bardaklar o kadar
ucuzdur ki biz Amerika'da ayni bardakla iki kere cay icmeyiz" demis.
Ingiliz de bunun uzerine cayını bitirip bardagi havaya firlatmis ve ates
ederek bardagi parcalamis "bizim Ingiliz kumsallarinda bardak yapacak cam
icin o kadar cok kumsal vardir ki, ayni bardakla iki kere cay icmeyiz"
demis.
Bunun uzerine Irakli da buz gibi sogukkanli bir sekilde cayını
bitirmis, bardagi havaya firlatmis, silahini cekip Amerikali ve Ingilizi
vurup oldurmus Bagdat'ta bu Ingiliz ve Amerikalilardan o kadar cok var ki,
biz ayni adamlarla iki kere cay icmeyiz" demis.