Ben bir kafede iş bulmuştum, 2.gun eski sevgilim kafeye geldi, biseyler icti yedi bende yanında oturmuştum salak gibi, sonra bu mudurle biseyler konuştu ilk gun işi yapamamıştım azarlanmıştım buna anlatmıştım ilk gun kendimi kotu hissettim diye ama bugun iyi davrandı demiştim , sonra ben tezgahtayken yanıma geldi caylar sallamaymış para almadılar gibisinden konuştu cok rahatsız oldum onun bu davranışından, mudurle ne konuştun dedim ortak tanıdık birini sordu dedi, mudure gidip sordum size ne soyledi diye bişey demedi dedi, bende ona bidaha pastaneye gelme dedim bidaha da geldiğini gormedim.
2.gun aslında mudur iyi davranmıştı bana ama sonraki gunler yine azarlamaya başladı arada iyiydi, insanların yanında cay yapmıştık icer misiniz dedim o an sinirliymiş ben konuşmadan benimle konuşma beni rahatsız etme dedi, bana bi iş verse yapamasam alın şunun elinden gibisinden konuştu, bizim oğle yemek yediğimiz yer garajın icinde kenarda bir masada olduğu icin kimse yok diye bende kamera var mı ki diye etrafa baktım kamerayı gordum baktım ona doğru, ertesi gun o masayı alıp başka odaya koymuşlar, benim işteki tam saatim belli değildi bazen 10 da bazen 12 de geldiğim icin mudure mesaj atıyordum her gun kacta gelecem diye hic art niyetim de yoktu,
Mudur evliymiş sonradan anladım, karısı 2 kez geldi pastaneye, mudure en son mesaj attığım akşam bundan sonra başka bir calışanın adını verdi ona sor dedi, ertesi gun işe geldim kendiliğinden gunaydın dedi, bana sana kahve yapmayı oğreteyim dedi sut kalmıştı icer misin falan dedi sonra yanimdaki calışana da sordu , sonra biz başka iş yaparken tezgahta işi oğren misafirlik gunlerin bitti dedi, akşama doğru karısı geldi bi anda biseyler konuştular o da guldu biraz sesini duydum, 10 dakika sonra da beni cağırdı sen işi yapamıyorsun yollarımızı ayıralım dedi, bende muhasebeciyle konuşup cıktım aynı gun, ertesi sabah mudurun babası beni kafeye cağırdı, neden boyle oldu neden işten cıktın dedi, bende yanlış bişey yapmadım dedim, başka şubemizde calışmak ister misin dedi, bende aileme sorayım dedim, ailem de başka şubeye git dedi babamla onun babasının yanına gittik kızınızı cok seviyoruz dedi, cok iyi davrandı bana ama benim anlayamadığım ben o diğer şubeden neden cıkarıldım, yeni şubeden de eve uzak diye 2 gun calışıp cıktım.
Aklıma takılıyor acaba bu eski erkek arkadaşımdan beni uzak tutmak icin mi yaptılar diye