Selam hanımlar, derdim konu başlığından da anlaşılacağı uzere (ilk bakışta anlaşılamayabilirde) azar aplikasyonu.
Bizim bay cok uyanık 3 hafta once burada hesap acmış ve icloud şifresi ile telefonun sistemine saklamış. Yeminle bu kadar teknoloji ozurlu birinden bu kurnazlığı beklemezdim.
Tabi sonrası kıyamet, aramız baya kotu yuzunu gormek istemiyorum.
İşte başladı benim değil, haberim yok, (en komiği bu) okey oynarken elim carpmış fln

Bişe değil elimde kalacak. Hadi ıspatla ekranı cektim icloud senin. Tamam ya dur dedi indirip actı. (burada kavga gurultu) neyse.
Bingo parmak izi istiyor giriş icin uygulama ve hala benim değil diyor olur musun? Oldurur musun?
Parmağı okuttu acıldı. Ekranı kaydırdı hesabı gorunmesin diye. Hani bilmezdin etmezdin bu ne? Ya kızım TV de reklamı falan var gormuyor musun? Bi gulme geldi. Neyse aldım elinden zorla (kırıyordu telefonu).
Ne goreyim 10 tane falan kadın arkadaş var belki erkekte vardı cok dikkatli goremedim.
Genel olarak iyi Bi insan amma velakin yureğim kaldırmıyor bu 35 yaş ergen elemanı galiba boşıcam Bi muddet sonra, var yani Bi dengesizlik.
Ve kendisiyle buyuk Bi aşkla evlendik.
2 de cocuk var.
Bilemiyorum ben bu adama nasıl davranayım. Nerelere gideyim? Gidemiyorum da cocuğun okulu var