Kızlar bana bir akıl verin.. Eşim her akşam bir iki duble viski icer fakat alkolik değil. Yani sarhoş olmak gibi bir durum yok keyif yapıyor mesela 1 hafta annesi rahatsızdı hastenede yattı, hep hastaneye falan gitti geldi o gunlerde icmedi, yani stresliyken elinin gittiği bişey değil daha cok keyfi yerindeyken icmeyi seviyor. Şimdi bu bagımlılıkmı ?? Onceleri sesimi cıkarmıyordum daha az iciyordu sonra artmaya başladı ve maddi olarakta cok zorlamaya başladı. Hem sağlık acısından hemde maddi olarak istemiyorum ne soylesem oralı olmuyor.
Ayda uc şişe falan bitirmeye başladı buda yaklaşık olarak 1000 tl falan ediyor esya araba borcu var yani odeme ne olursa olsun elimize para kalmasada o mutlaka alınıyor kredi kartıyla falan.
Konustum kac kez benim keyif aldığım bisey seni niye rahatsız ediyor sen sadece parayı duşunuyorsun diyor, bende sigara iciyorum ama gunde 5 / 6 tane ikisinin masrafı kıyaslanamaz bile. En son artık bu şişeden sonra alirsan dokucem dedim bu sefer alıp dolabına saklamış nasıl tepki vericem bilmiyorum vermek istemiyorum 1000 tl cocuklarıma harcarım ya cok para degilmi?