Ben bir işe girmiştim ama sağlık sorunlarından dolayı 15 gun sonra ayrılmak zorunda kaldım. Aynı ortamda on beş gun calıştığım biriyle sevgili oldum aramızda 9 yaş vardı, bizim maddi durumumuz ondan daha iyiydi o da bunu biliyordu, maddi durumu ve yaş farkını onemsemedim, benim hayatımda doğru duzgun sevgilim olmadığı icin o da cok sevdiğini soyleyince şans vermek istedim, her gun beni cok sevdiğini soyluyordu, 1 ay telefonda konuştum evlilikten bahsetmeye başladı ve surekli buluşmak istiyordu ailemle tanışmak istedi surekli, bende calıştığımız yerin yanındaki kafede buluşalım dedim, o da bizi gorurler dedikodu olur uzulursun falan dedi başka yerlere gidelim dedi sinemaya gidelim parka gidelim başka kafeye gidelim falan dedi, ama ben buluşmadım, yine de hep sevdiğini soyledi buluşmak istedi evlilikten bahsetti, ben bu işten ayrılacam başka yerde calışacam dedi daha cok goruşuruz oyle olursa dedi, bende evime uzak olacak nasıl buluşacağız ki dedim o da emin ol daha cok buluşuruz dedi şaşırdım bende, 3 kez buluştum o da calıştığımız yere ziyarete giderek 10 dk konuştum her seferinde, doğru duzgun buluşmamız bile olmadı, evlenmekten cok bahsedince ve ailemle tanışmak isteyince aileme anlattım, ailemde kısa surede evlilik olmaz diye istemediler ve babam ona kızdı, 1 ay hic konuşmadım ve bu konuşmadığım 1 ay surecinde onun gizlice sosyal medya hesabına baktım bir kadın ona kendi hayatını kuramıyorsun benden uzak dur dalga gecmişsin sende falan yazmış, akşam kadının yorumlarını silmiş ama kadın onu takip ediyordu bu takip etmiyordu, birkac gun sonra kadın takipten cıkmış, bende başka bir hesaptan ona yazdım beni o kadın sandı seviyor muydun onu dedim seviyorum ama ayrılmak zorunda kaldık dedi, hayatında başkası olmadı dimi dedim hayır olmadı dedi, kendi adımı soyleyince de o benim sevgilim değil bela oldu hic bişey değiliz ben seni seviyorum senin olduğunu biliyordum demeye başladı, konuştuğumuzu ailen duymasın falan dedi bide, bende zamana ihtiyacım var dedim bidaha da hic konuşmadım.
Aklıma takılan niye bu kadar evlenmek istedi ki o zaman eğer sevmiyorsa?