Merhabalar kızlar.İcimi sıkan bir konuyu sizle paylaşmak istedim.Ben şehir dışında oğretmenim eşimle sadece haftasonları goruşuyoruz.Kv lerin aile apartmanında en ust kat boştu bize verdiler.Bu sırada kaynım gumrukteydi işten cıktı eşi de calışmıyor.Şuan oturdukları evi satıp daha pahalı bir ev almaya karar verdiler neye guvendiler bilmiyorum.Bu sırada evlerini sattılar fakat yeni alacakları ev hazır bir ev değil yapılıyor şuan inşaat halinde ve bitmesine 7 ay varmış.Bu sırada da kv ve kp kafasına gore demişler ki ust katta sizde kalırsınız.Ben asla kabul etmedim zaten eşimle haftasonları goruşuyoruz onda da kaynım ve eltimle aynı evde nasıl olacak ki yani.Neyse en son kv ust kata yanıma geldi.diğer gelinin ceyizlik eşyalarını salona buraya koyucaz depoda rutubetlenir (diğer eşyalar bir depoya gitti) dedi. ev 1+1 bu arada.Ben de anne salonda olmaz dedim.Bişey olmaz burda duracak dedi.Anne salonda eşya olmaz dedim.Bişey olmaz burda duracak dedi.Ben de konuşmayı kestim.Surekli burası benim evim sen soz hakkı değilsin havasında yani.Neyse ben de bu emir kipiyle konuşmaya kızdım ve bir haftadır eşimle anneme geldik.ilk iki gun eşimi aradılar bir daha da aramadılar.Beni her gun arayan kadın bir daha aramadı.İnsan uzuluyor,hic bir zaman saygıda kusur etmedim ama cahil bir insan olması beni cok yoruyor bazen. sizlerle paylaşmak istedim..
NOT:Evim ve kurulu duzenim doğuda,orda kira veriyorum bir de eşimin yaşadığı şehirde kiralık ev tutacak durumumuz olmadığı icin aile apartmanını kabul etmek zorunda kaldık.