Sevgilimle nişan duğun planları yapıyorduk. Şu damattan para koparma muhabbetine geldi konu. Hani nişanlanırken makas kesmiyor derler, gelini almaya geldiğinde kapıyı tutup para isterler ya, benimki bana bunları yapmasınlar sinirlenirim diyo. Ya dedim ben insanlara nasıl mudahale edebilirim. Konuşursun yapmazlar diyor. Kapıyı tutmayın eşimden para istemeyin mi dicem ben dedim ya millete. Gelin halimle o duruma mi duşureceksin beni dedim 50 100 lira icin. Ben sevmiyorum yapmasınlar diyor yapan olursa da bozarsam şaşırma diyor. Bu arada sevgilim cimriliginden soylemiyor aksine eli cok acıktır. Akrabandan para isteyen olursa soyle ben sana vereyim ama bana bunu yapmasınlar diyor. Yani bu olayları sacma bulduğu icin tepki gosteriyor. Şakayla karışık bak ısrar ederlerse doner giderim bile dedi. Iyice sinirlerim bozuldu. Dedim boyle biseyde beni yarı yolda bırakıp gideceksen hic evlenmeyelim zaten. Iyice gerildim ya o gunlerde başıma neler gelecek acaba diye. Her damadın başına gelen bi olayı neden bu kadar abartıyor anlamıyorum. Boyle durumlarda ters tepki veren eşi olanlar var mı aramızda? Ben bu olayda ne yapabilirim?