Bir gun kavgasız gecmiyor. O kadar bunaldım ve sıkıldım ki. Eşim uzakta calışıyor ve haftada bir geliyor. Ben yanlız kalmak istiyorum ama kaynanm hemen yanıma kalmaya geliyor. Bende haliyle keyifsiz oluyorum ve telefonda eşimede yansıtıyorum. Sadece biraz ozel hayata saygı istiyorum ya. Kaynanam var diye 7/24 beraber olacağız anlamına mı geliyor. Herkesin kendi hayatı var. Gece odamın kapısı kapalı olmasına rağmen gelip oğlumun ustunu ortuyor. Hic mi ozele saygı yok ya. Pat diye gelinin odasına kayınvalide girmemeli. Bunları soyleyince kocamın bana demediği kalmadı. Burası benimde evim annem istediği zaman gelir kalır. Sen hem saygısız hem sevgisizsin sadece senin istediğin olsun istiyosun. Huzur vermiyorsun. Gittiğim yerde seni ozleyemiyorum dedi bana. Cok zoruma gitti.2 yıllık evliyiz Şu zamana kadar evliliğimizden bile bişey anlayamadım. İlk evlendik balayı yerine umre istedim gitmemek icin kırk takla attı. Ne bir yaz tatilimiz var ne bir kış tatilimiz var. İnstagramda arkadaşlarımın eşleriyle tatil fıtoğraflarına bakıp ic geciriyorum sadece. Hafta da bir geliyo calıştığı yerden. Onuda mac akşamına denk getiriyo kahvede mac seyrediyor. Sırf mac icin geliyor yani bizim icin değil. 2 senelik evliyiz daha bana bir cop almıyordu. Elli kere dedim kendimi değersiz hissediyorum diye. Dun gitmiş hırka almışş. Ama ona bile sevinemedim cunku benim dememle zorla hediye alınmaz ki. Cok doluyum artık. Senden nefret ediyorum şu cocuk olmasa intihar ederdim dedim. Sesini cıkarmadı. Oğluma hamileyken yine uzakta calışıyordu. 3 ay kaynanamla yaşadım. Karnım burnumda hizmet ettim annesine. Yemeğini cayını ayağına goturdum. Yinede iyi gelin olamadım. Kaynanamı evimde istemediğim icin kendi hayatımı yanlız yaşamak istediğim icin haklımıyım haksız mıyım bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Uzun oldu hakkınızı helal edin lutfen