İyi akşamlar herkese.

Ben altı aylık hamileyim, uc ay sonra doğum. Ama gebeliğimin başından beri bu konuyu duşunuyorum lutfen akıl verin ne yapmalıyım.

Kayınvalidemle aramız berbat. En son buyuk bir kavga ettik, asla konuşmuyoruz. Kendisi uzak bir şehirde oturuyor. Eşimle konuşuyorlar haliyle, ona karışmıyorum tabi bana uzak olsun yeter. Ama şimdi doğum olacak, ben doğuma gelmesini istemiyorum. Cunku cok kavgacı bir kadın, tam şirret. Şimdi yine kavga cıkarır, sutum kesilir falan diye korkuyorum. Eşime gelmesini istemediğimi soylemedim, bir yandan onun da torunu diye boyle bir hakkım olmadığını duşunuyorum bir yandan da benim iyi olmam cok onemli o kadın bana zarar verir gelmesin istiyorum. Eşime bunu soylemedim dediğim gibi, ama dun sadece doğumdan konuşurken ben senin annenden korkuyorum falan dedim yine kavga cıkarırsa falan diye. İşte abartıyorsun sen de iyice duşman belledin bu kadını falan dedi. O kadar sinir oldum ki anlatamam, insan teskin eder bir şey olmaz ben seni korurum falan der değil mi? Dunden beri konuşmuyoruz.

Resmen kadının korkusundan ailemin olduğu şehirde doğum yapmayı duşunuyorum, bize gelince gitmez diye. O kadar yuzsuz bir kadın ki evden kovsam gitmez oyle duşunun. Napacağım hamileliğim bu cazgır kadını duşunmekle geciyor resmen, eşime de cok sinirliyim.