Sevgili kadınkulubu uyeleri...
Arkadaşlarım ben bu foruma 2009 eylul ayında uye oldum.... İlk tanıdığım arkadaşlarımdan biri haylaz kız Zeboş oldu...
Kimi zaman haşarı, kimi zaman aykırı kimi zaman cocuksu hep enerjisinden PC başında bile olsa inanılmaz guzel etkilendiğim insanların başında geldi.
Cok sevdim onu ilk tanıdığımdan beri... Hep birbirimizden haberdar yaşadık hep...

Bir sure once kendisini durgun gorduğumden bahsettiğimde suskun kaldı... Sustu... Susmalarından hoşlanmadım pek cok defa.
Giderek seyrek girmeye başladı siteye... Kendisinden 2 aydan beri haber de alamıyordum. Ben dahil bircok arkadaşım gibi.
Telefonu da olmadığından konuşamadım, hakikaten hemen hemen her gun profiline uğrayıp bakmakla ve mesaj atmakla yetinmek zorunda kaldım...
Taa ki 2 gun onceye kadar... Onla alakalı bir haber aldım...

Arkadaşlar, sizden guzel yazılarınızla Zeboş'a destek olmanızı isteyeceğim. Sevgili gul yuzlu guzel Zeboş'umuz hasta...
Omurilikte tumoru varmış. Bir suredir stabil haldeymiş ama anladığım kadarıyla ilerleme var... Beni korkutan bir ilerleme cunku ellerinde uyuşma varmış hissetmeme soz konusu...

Hastalıklarda her zaman pozitif enerjinin, sevginin ve desteğin gucune inanmışımdır...
Guzel dileklerimizin yanında dualarımızı da edebiliriz...
İnanıyorum benim guzel melek yuzlu guzel kalpli arkadaşım iyileşecek.
Zeboş'um seni cok seviyorum...

İnanıyorum ki endişe dolu olan kalbim titreyerek actığım bu topiği şukrederek seni sapasağlam ve daha dinc şekilde yanımıza aldığımız gun kapayacağım.
Hadi guzel yurekli KK sakinleri pamuk eller, yureklerdeki inciler klavyeye