Arkadaşlar konuyu cok uzatmadan direk konuya girmek istiyorum neredeyse 6 aydır nişanlıyım nişanlımla 9 ay sonra aileler işin icine girince pata kute nişan yaptık ama bu durum beni rahatsız etmedi sonucta ciddi duşunuyorduk ki ben nişanlımı cok uzun zamandır tanırım yani eski arkadaşımdır kendisi neredeyse 1 sene cok samimi bi arkadaşlığımız oldu ardından duyguları olduğunu soyleyince hem karakterini hem kendisini sevdiğim bi insandı ve ilk başka arkadaştan sevgili olurmu tabusu olsada cok guzel olurmuş onu gordum cunku her şeyini bildiğin bi insan neyse buraya kadar sorun yok ben ailevi problemleri olan biriyim bunu buraya cok acık acık yazmak istemiyorum ama ben oz cocukları değilim kucukken el ustunde tutuldumhaklarını yiyemem kardeşim olduktan sonrada bi ayrım gormedim bu arada kardeşimi cok severim ama belki erkek cocuk olmasinın getirdiği bisey bilmiyorum buyudukce ona saha cok tolerans sağlandı yani ben aileme ses tonumu yukselmezken kardeşim belki ergenlik bilmiyorum hakaretler edebiliyordu ve bu benim cok zoruma giden bişeydi son donemde yaşadığınız maddi sıkıntılar nedeni ile anı sınır krizlerim ve ağlama nobetlerim olmaya başladı herşey tabiki para değil evet ama aileniz sizin elinize bakıyor ve yetmiyorsanız ustelik onları memnun edemiyorsanız boyle olabiliyor bu ani krizlerimden cok fazla sevgilime bahsetmedim ara ara biliyordu ama gucsuz gorunmek istemedim şimdi buraya kadar benim hayat hikayem boyle gelelim asıl mevzuya ben şimdiye kadar hic bir zaman evlilik duşunmedim ilk ilişkim haric ciddi duşunmeye calıştığım ilişkiler oldu ama biseyler hep eksikti ilk defa gozum kapalı evlenirim dedim bu kadar anı nisan kararına ses cıkarmadım neyse cok uzattım farkındayım ama benim nişanlım cok ilgisiz yani şunu anlatayım ilk cıkma yıl donumunuzde ben rezervasyon yaptım butun gun hediye aradım ona supriz yapmak icin cunku o supriz yapamıyor doğum gunumde bi kez yaptı ama onun haricinde normal bi zaman da surda rezervasyon yaptım yada bilet aldım yok adamda hatta doğru duzgun bıraksan evden cıkmayacak bende ona hep ozel gunlere dikkat etigimi soylemiştim ki onunda asla dikkat etmediğini bilirim ama ben ger ozel gunde ona biseyler alırım neyse ilk yildonumumuzde ben o kadar şey yapım akşam tamm goruşuruz hayatım desin ama sonra arkadaşlar maca cağırıyor onu unutmuşum deyip maca gitti bende surprizden falan bahsetmedim direk hediyeyi kafasına atıp gittim sonrasında belki cok ozur diledi ertesi gun gonlumu aldı ama ben ne kadar affetsemde onun yuzunden girdigim ağlama krizlerini unutamıyorum bu arada ben eskiden cok sabırlı ve gulec bi insandım ama artık bağıran sinirlenen ve ağlak bi insan oldum bu sevgililer gunu icinde ikimizde calışıyorduk ise giderken beni uğurladı bi cikolata almış bakkaldan bu gunluk boyle olsun dedi bende bekliyorum ki is cıkışı gelir ama adam yok bu gunde onlara gittim annesi nobetten cıktığımı bildiği icin kahvaltıya cağırdı ben o nobet cıkışı halimlediyorum ki tamm dub bisey yapmadık ama bu akşam dışarı cıkarız herhalde neyse dayanamadım sordum akşam dışarı cıkarmıyız diye macım var canım demez mi bende sinirle evden cıktım oturup ağlıyorum şu an şimdi diyeceksiniz ki niye yukardaki bilgileri verdin konuyu yazsaydın sorun asıl şu ben hediye cicek bocekte değilim nişanlılık doneminde zaten hic tarzim değildir oyle adet falan bilmem ne alırsanız siz alın dedim bisey istemem dedim yani ben değer verdigimi hep gosterdim ama ailemde ikinci evlat oldum oz ailemde de itilen evlat oldum şimdi nisanlim da da onemsenmeyen bi kadın olmak cok ağrıma gidiyo ben bu yaşıma kadar hep ailem icin yaşadım intahar edeceğim zaman bile bensiz yapabilirler mı dedim şimdi de bu kişilere nişanlım eklendi ama onunda nazarında bana değer vermiyorsun dedikce kendine ceki duzen vermemesi beni sinirlendiriyor seviyor biliyorum huyu boyle onuda biliyorum ama bi insan sevdiği biri icin bu kadar istiyorsa hoc mı supriz yapmaz arkadaş