İyi geceler kk uyeleri...
Birkac konu acmıştım teyzemlerle alakalı zaten... Teyzemin eşi işten ayrılıp yeni işe girdiği icin uzun zaman planları oturmadı. Teyzem de bir iş buldu ve calışmaya başladı. İki kucuk cocuğu olduğu icin onlar da evde yalnızdılar. Diğer teyzemin kızı başka şehirde,okuyor. Bazense bir işi cıkıyor vs. Cocuklara bakmak icin beni cağırmıştı gittim. Yalvar yakar. Tek başınalar diye cok da uzuldum yani... Ama bir ne teşekkur ne bişey. Beklediğimden de değil. Surekli *****dan bahsetmeler,ovmeler. Cok seviyosan onu cağır yani. Falanmış filanmış da.. Sanki dort dortluk gibi surekli konusu acılıyor. Ben varken. Bir kere bana ilgilenip geldin diye teşekkur etmedi. Kıymetli o. Bu yuzden sevemiyorum. Kıskanclıktan değil ama değer gormek istiyorum... Kendimi cok dışlanmış hissediyorum. İnsanlardan soğuyorum. Bu sefer o teyzemin eşi vefat etti. Cenazeye gittim. Ama bundan sonra işim gucum var benim de. Cağırsa da gitmeyeceğim. Minnet borcundan değil. Ben de babamın hayrına gitmedim sonucta ama goze gelmemek ağrına gidiyor insanın. Siz olsaydınız ne yapardınız?