Selamlar, her gun her gun yatak odası tarafından battaniye, yorgan ve carşaf asan bir ust komşum var, yeni evli ve 22 ya da 23 yaşına biri. Her gun en az 3 saat temizlik yapıyor, her gun sanki eşyaları havaya atıp tutuyor, oyle bir ses hayal edin. Ben evden calışıyorum ve binadaki herkes benim evden calıştığımı biliyor. Oyle en kucuk seste sorun cıkaran biri değilim ama işimi yapmama engel olan seslerde tepki gosteriyorum. Temizlik ve ses konusunda bircok defa kendisini uyardım ancak duzelme yok. Sabah 6'da 7'de uykudan onların kavgalarına uyanıyoruz, her kavgalarında evde eşyalar kırılıyor, kadın bas bas bağırıyor ayağa dikiliyoruz resmen.

Binada silkeleme gunleri pazartesi ve cumartesi olarak belirlendi, o gunlerde ozellikle haber ver cam acıksa kapatayım dediğim halde cam acıkken dahi tum evin halılarını, kilimlerini pat kut silkeliyor, gecen ben cam silerken kafama masa ortusu silkeledi, bağırdım ve pardon gormedim dedi iceri kactı. Pazartesi ve cumartesi gunleri dışında dediğim gibi her gun battaniye ve yorgan sarkıtıyor camdan hatta gecen gun eşinin ve kendisinin ic camaşırları camımın onune duşmuş, ben değil eşim gormuş inanın ben utandım. Aradım gel al almazsan atacağım bunları dedim geldi ne bir yuz kızarması ne bir utanma. Olur boyle dedi aldı gitti. Ben kuplere bindim tabii.

Şimdi ben bu kadından iyice bıkmış durumdayım, onun battaniye, yorgan ve carşaf havalandırma sevdasına her gun camlarımın onu sac, kıl doluyor hatta cam acıksa iceri giriyor tum saclar, kıllar. Daha dun temizlik yaptığım halde camlarımın onu temizlenmiş gibi değil, pislik dolu. Silkeleme gunlerinde ne yapıyorsa yapsın artık ne desem boş ama her gun astığı eşyalarına bir cozum bulmam lazım. Bu kişi kiracı, ev sahibini de tanıyoruz hatta adama da soyledik konuştuğu halde aynen devam ediyorlar.

Bir de bina yoneticisine defalarca soyledim ama o da bir şey yapmıyor bu konuda, kendi işimi halledeyim geri kalanlar ne yaparsa yapsın kafasında bir kadın.

Ben şimdi ne yapmalı, nasıl bir yol izlemeliyim, bana bir akıl verin lutfen.