Merhabalar, daha pozitif bir başlık acmamın haklı gurur ve sevincini yaşıyorum.

Aylar sonra gecen hafta bir cocuğa dikkat kesildim, o arada bir sanat evinde film arası verilmiş. İkimiz de cay icin beklerken arkamı bir dondum, cocuğa bak bak doyamıyorum. Cok yakışıklı bir tip değil, ama yaydığı aura beni fena etkiledi. Sonra o da bana kacamak bakışlar fırlatmaya başladı arkamdan, yakaladım. Neyse, cay almak uzereydim. O sırada ''siz benden once geldiniz, lutfen once siz buyrun'' dedim kendisine. Geldi, bardaklara cayı ben, suyu o doldurduk. Orada hissettiğim heyecanı size anlatamam, zaten o durumdan mutevellit cocuğa teşekkur edemeden sinema salonuna gectim. Uzerimde sosyal ve duygusal zeka geriliğinin doğal sonucu olan okuzluk de cabası. Filmin ikinci yarısında ona baktım, telefonundan mesaj atarken bana bakmasın mı! O bakışmalar da son oldu zaten.

Ozete gelecek olursam, bu cocuğun ilgisini cekmek istiyorum, bu yuzden cumartesi gunu katılacağını oğrendiğim bir etkinliğe dahil olmaya karar verdim (Meetup'ta gordum, bu uygulamayı bilen illa ki vardır aranızda.). Sizce ne yapma(ma)lıyım o cocuğun ilgisini cekmek ve onunla konuşabilmek icin? Dediğim gibi, okuz olduğum icin flort oyun kurallarını bilen kişilerden oğrenmeliyim. Olmazsa bırakırım ama.