Hanımlar bu benim ikinci uyeliğim. Haber veridim. Kendi uyeliğimle yazmak istemedim takdir edersiniz. Utanarak yazıyorum lutfen anlayışlı olun.

Bugun anlam veremediğim bir şeyler yaşadım. Bugun lazer epilasyon randevum vardı. Her zaman lazer yapan kadın izinliymiş. İlk kez gorduğum bi kadın yapacak dediler. Neyse cıktım ust kata soyundum dokundum. Kadınla konuşamya calıştım bir iki kez ama cok oralı olmadı. Sessizce gecti seans. Neyse. Ben yuzukoyun donukken atışları bitirince, birden kadın popoma şaplak attı. Ben şok. Hadi neyse, ayağa kalktım o sırada. Kadın krem surelim dedi. Diz cokup 4-5 dakika bacaklarımı kremledi. Normalde 30 sn falan surebilirdi. Tabi bacaklarıma krem surerken bayağı bir sure cinsel bolgeme de değdi tekrarlayan bir şekilde.Bu beni cok rahatsız etti. Cok utandım ama belli etmedim.

Nasıl anlatabilirim bilmiyorım ama kendimi iyi hissetmedim. Boyle yazınca sanki ben abartmışım gibi feliyor.

Neyse sonra kadın cok konuşmadan gitti. Şu an kendimi kirlenmiş hissediyorum. Sizce bu tacize uğramış olabilir miyim?