Merhaba hanımlar

6 senelik evliyim ve 19 aylık bir oğlum var. Evliliğimde başlarda eşimin ailesi yuzunden sıkıntılar yaşadık fakat son 2 yıldır herşey yolunda ve sıkıntımız yoktu. Taki Ekim ayına kadar.

Ekim ayında eşimle bir tartışma yaşadık. Suratı fazlasıyla asıktı ve ben birkac kez neyin var diye sordum. Surekli bişey yok dedi. Son sorduğumda senin bu enerjin bize eve yansıyor dememle uzerime saldırması bir oldu. İtiş kakış yaşadık ve sonucunda ben darp raporu aldım. Olaya aileler dahil oldu. Onun ailesini cağırdım oğlunuz bana boyle davrandı diye ki onların yanında da uzerime yurudu gorduler.

Rapordan sonra ozur diledi duzelteceğini herşeyi telafi edeceğini son şans istediğini soyledi. Bende bebeğimiz olduğu icin kabul ettim. Aile terapistine gitmeye başladık bize iyi geldi ya da ben oyle sandım. Ekim ’den bu yana olan surecte ailesi beni bir kere bile aramadı kızım nasılsın napıyorsun demedi. Bende goruşmek istemedim ve gitmedim. Durumu da eşime izah ettim. Zaten sonrasında aile terapisine başladık. Bugune kadar ailesi dışında kavga gurultu olmadı aramızda. Zaten bana saldırma sebebi de 10 gundur ailesine gitmemişiz benim gitmek istemediğimi hissetmiş ondanmış terapide oğrendim.

Dun herşey iyiyken boşanmak istediğini mutlu olmadığını hicbir şeyin duzelmeyeceğini anlaşmalı boşanmak istediğini soyledi şok oldum. Bugunden icin avukatla goruşeceğini soyledi akşamda eşyalarını alıp gidecekmiş. Bugun hic aramadı. İcim cok acıyor en cok da oğluma.

Gitmek isteyeni engelleyemem biliyorum. Cok farklı hisler icindeyim. Bir diyorum ki mesleğin var ailen arkanda vicdanın rahat kurtarmak icin herşeyi yaptın. Sonra hop başka bir his nasıl yapacaksın ufacık bebek babasız buyuyecek yarım kalacak. Guzel gunler aklıma geliyor filan

Anladınız siz beni bana bişeyler soyleyin gececek mi? Su akıp yolunu bulur mu?