Anlaşmalı boşandım.sonrasinda minik kızımla ailemin yanına gittim, baba evi kotu cıktı.ailem sahip cıkmadı.
Derken eski eş goruşme talep etti.kabul ettim.sonrasinda tekrar evlenme kararını aldık.benim.istegim Mayıs'a kadar eski evime gecmekti.cunku bı evde rahat değilim.iddet muddeti mayısta doluyor.kendisi de ailemle sikintilarimi biliyor.seninle evleneceğim, ama evlenene kadar ailenle kalacaksın dedi.beni gorme isteği yok, hemen gitmek istiyor.opmek dahi istemiyordu.kusura bakmayın acık yazdım.gunde dakikalarca telefonda konuşuyoruz.
Evlilik icin hic bir şartım olmadı.sadece evin tuvaletinde koku oluşmuş orayı yaptır ve ben eve yerleşeyim dedim.nikahi mayısta yapacaktık.300 gun dolması gerek cunku.uc aydır beni oyaladı.bugun sikistirdim.ben orayı yaptiramayacagim,ev sahibi kirdirmam banyoyu diyor.evi bosve r biz yeter ki evlenelim.evlendikywn sonra evi taşırım.ne acele ediyorsun.evlendikyen sonra bir sure daha ailenle yaşarsın dedi.ses tonu yuksekti.ben bu kadar mı degersizim? amaci evlenip cocuğun nafakasinin kalkması.sadece bu.benim icinde amac eski.iyi gunlere donmek.desler ki mi aldım.yanlislarim var.haksiz miyim.bu adamın bana değer vermesi icin ne yapabilirim.baskasini istemem.sanirim şu an bana hic değer vermiyo