Merhaba
Daha once hic yaşadınız mı ? Bir derdiniz vardır ama cok komplikedir anlatacak olsanız neresinden başlayacağınızı bilmezsiniz cunku derdinizin sebepleri o kadar coktur ki .. oyle bir haldeyim. Anlatacak kimsem yok. Boğazıma duğumleniyor ağlamak istiyorum dokulmuyor gozumden yaş . Dokulse icin icin ağlasam bir nebze kurtulacağım . Yada anlatsam anlatsam herşeyi icimden bitene kadar anlatsam belki kurtulacağım. Anlatacak kimse yok. Evliliğim , işim , sosyal ilişkilerim , sorumluluklarım, cocuklarım ne varsa hayatımda hepsi ile sorunum var . Nasıl cozeceğimi biliyorum ama cesaret edip yapamıyorum. Cunku cesaretimi kıran iyi niyetli nedenlerim var.
Sanki son on yıldır bir ruzgarın onunde savrulan yaprak gibi kim ne yone cektiyse oraya gitmişim. Şimdi sonuclarını yaşıyorum. Artık kendi istediğim gibi karar alayım diyorum ama calıştırılmamış kasın zayıf duşmesi gibi duşuyorum. Yıllardır bunyem o kadar alışmış ki savrulmaya dik duramıyorum.
Psikolojik destek almak icin uzmana gidecek gucum yok uzman bana gelecek olursa harikulade olur. Hayatım cok dağınık bir ev gibi neresinden toplasam daha hızlı olur bilmiyorum ve esasen toplamaya gonulluyum ama takatim yok.
Evliliğimde coğu zaman mutsuzum , ama eşimin mutlu ve duzenli bir hayata sahip olma nedeni olduğum icin ayrılmaya cesaretim yok.
İşimde mutsuzum ama işim eşimin işini kolaylaştırdığı icin ayrılmaya cesaretim yok.
Buyuk kızım ergen kucuk kızım bebek her ikisindende kendimi sıyırıp yalnız kalmaya ihtiyacım var inanılmaz şekilde ama benden başka kimseleri yok.
Ailem yok , komşum yok, arkadaşım yok.