Evet konumda hortlamışken size yazayım dedim.Aslında nişan attığımdan beri cok şeyler yaşadım ama buraya yazmadım. Aynı iş yerinde gene birini mi buldu yazınca arkadaş son konuyu anlatayım istedim.
Hayatta gayet keyfim yerinde ama aşktan yana şansım yok arkadaşlar ya.
Evet nişan attıktan ne zaman sonra hatırlamıyorum kuzenim aracılığı ile birisi ile tanıştım enerjimiz tuttu ilişkiye başladık anlattım 2 kere nişan attığımı umursamadı evlenmek istiyorum seninle o amacla başlıyoruz, amacın evlilik değilse olmaz dedi neyse daha 1 haftada kuzenimden başka bir konu doğru duzgun konuşmadık, iki kere de kuzenimin adı ile seslendi bana ayrıldım.
Sonra ingilizce kursumdan sınıf arkadaşım cocuk cok yakışıklıydı zaten tum kızlar onunla ilgileniyordu benim de hoşuma gitmişti kurs bitti bana buluşup konuşmak istiyorum seninle dedi tamam dedim buluştuk seni seviyorum bilmem ne kurs boyunca bu anı bekledim dedi şoyle seviyorum yok boyle seviyorum derken cocuğun amacının sadece cinsellik olduğunu anladım direk sildim engelledim her yerden.
sonra birisi ile tanıştım kendisi bir devlet hastanesinde baş hekim ve doktor neyse benden 11 yaş buyuk evlenmiş boşanmış 2 cocuğu var ve cok zengin bu kişi ile normal arkadaş olarak konuşuyorduk ama kendisi bana aşık olmuş evlenmek istiyor olmaz diyorum sen kac yaşındasın ben kac yaşında hem ben hic evlenmedim yok anlamıyor. Yaşını gostermiyor efendi de birisi ama olacak iş değil
annemle arkadaşlarıma, kardeşlerime de anlattım. Annem de onay vermedi. Hem o kadar zengin insanla olmaz hem cocukları var dedi.
neyse ben buna anlattım boşa zamanımızı calmayalım olmayacak iş anlamadı engelledim, devam ettiğim başka bir kurs var oranın cıkışına geldi konuşucaz diye, neyse yanımda arkadaşlarım vardı mecbur tatsızlık cıkmasın diye konuştum.
Ailemle tanış beni de ailenle tanıştır. daha fazla zaman kaybetmeyelim dedi, olmaz diyorum anlamıyor da bu da boyle bi kaldı kendisi hala ısrarla evlenmek istediğini yazıyor bu arada ama mantıken olacak iş değil.
3 hafta once de iş yerimize bi muhendis alındı. Kendisi 30 yaşında duzgun iyi gorunumlu birisi.
Beni 2 hafta once servisle eve bıraktı. yolda kırmızı ışıklar yeşile donunce gecmedi falan ben de napıyosun eve gec kalıyorum dedim seninle daha fazla vakit gecirmek icin yapıyorum dedi. İş yerinde calıştığım erkek arkadaşlarla yakınlığımın hesabını sormalar falan bu da bi anormal.
insanların icinde uzun uzun bakıyor iş arkadaşlarım bu ne boyle daha yeni işe başlamış bu ne yavşaklık uzak dur bundan zaten sacma sapan bir ilişki yaşadın buradan birisiyle, başkası olmaz dediler, tamam dedim.
14 şubatta gene beni eve bu bıraktı ( şirket arabası onda) mesai olunca o bırakıyor.
işte boyle bir gunde ben ev yaptırıyorum onunla uğraşıcam sevgilim yok, seninle de yemeğe cıkmak isterdim ama daha yeni başladım işe seninle de patronun arası iyi patron duyarsa doğru olmaz dedi.
Neyse telefonu da arabanın radyoya bağlı telefonu caldı arayan da gozuktu ekranda.
kelebeğim ve kalp emojili birisi dedim ac telefonu acmadı telefonu kapatmaya calışırken telefonu actı anında karşı tarafın yuzune kapattı.
dedim ben inicem, yok hesap sorma da arkadaşlarım ya da ailemden birisi olamaz mı da bilmem ne
amacım hesap sormak değil yalanını yakalamaktı.
yani gene salak yerine koymaya calıştırlar.
hala laf atıyor ben de konuşmuyorum. arkadaşım dun instagramda bir kızla fotoğraflarını gormuş sarmaş dolaş demiş sevgilin mi
biz ayrıldıkta fotoğrafları silmedim demiş yalana bak
ne bu benim aşktan yana şansızlığım.