Merhaba arkadaslar,
yine bir kv derdi. Gecen sene evlendim, dugunden sonra direk balayina gittik ve balayindan sonra surekli universite sinavlarima calistim.
Biz yurt disinda kaliyoruz, kv'yle altli ustlu oturuyoruz. Kv'nin evi var Turkiyede. Sinav doneminde Turkiyeye gittiler ve surekli bizim gelmemizi orda kalmamizi istedi.
Sinavlarim oldugu icin ve is gorusmelerim oldugu icin hep onu bahane olarak kullandim, kv'yle tatil yapmak istemiyordum. Yeni evlenmistik, coluk cocuk olmadan esimle beraber tatil gecirmek istiyorduk. Ki kv'yi zaten almanyada goruyorum, ayni binada oturuyoruz sonucta, ne gerek var yani.
Sonuc olarak bos zaman buldugumuzda yurt disina tatile gittik ama kv'ye haber vermedik. Gelmemizi okadar bekledi ki, baska yere gittigimizi bilseydi kuserdi. Zaten sonradan bazi olaylardan dolayi yinede gitmek zorunda kaldik ve esimle tek basina bir yere bile gidemedik. Dondukten sonra tekrar yilbasina dogru bir tatile ciktik. Kis aylari iki hafta izinimiz oluyor. Onu degerlendirmek istedik. Iki hafta kacalim dedik.
Simdi yaz aylari yaklasiyor, her yaz Turkiyeye gidilir ama bizim tercihimiz kv'yle kalmak degil. Tum sene calisip izinimizi akraba ziyaretine harcamak istemiyoruz ve baska yerlere gitmek istiyoruz bunuda duyurduk, buna haliyle baya bozuldu, yaz tatili olarak mi dusundugumuzu sordu ve cevap olarak bunu dedi: "cok gezdiniz, bu sene izine gitmeyin, gidecekseniz sadece Turkiyeye gidin", yani onun yanina.. bende "sene daha yeni basladi, nasil bu sene gezmeyelim.
Cocuk olmadan gezmek istiyoruz" dedim. Onuda anliyorum yanina arkadas ariyor, kp yasli. Ama inanin esimle hic bir ozelimiz kalmiyor. Simdi diyeceksiniz belki okadar tatil yapiyorsunuz neden bir tatilinizide oraya vermiyorsunuz, ne kadar kotu gelinsin . Altli ustlu oturuyoruz, hergun gorusmesekte surekli gorusuyoruz. Haftasonlarini cogu zaman beraber geciririz, alisverise gotururuz gezdirmeye calisiriz.
Haftaici yemek yaptigimda mutlaka gotururum, ara sira beraber oturur konusuruz. Tum sene calisip izinimi boyle degerlendirmek istemiyorum. Cocuk olduktan sonra zaten oralar gorunuyor bize.
Bu sene beraber gitmek istiyor, kac kere belli etmeye calisti, soyledi. Ama oyle bir niyetimiz yok. Birkac gun kalip gidersekte baska yerlere yuzumuze bakmaz. Kaynimi eve almamis izindeyken kisa kaldilar diye. Napmaliyim sizce