Kızlar merhabalar. Belki bilenler olur, tup bebekle hamile kaldım, zor sureclerden geciyoruz, zaten sinirlerimde yıpranmış halde ama hormonal olarak abarttığımı duşunmuyorum. Sadece birazdan anlatacağım konuyla ilgili kıskanc, fesat damgası yemeden ne yapabilirim onunla ilgili danışmak istiyorum.

3 yılı gecti evleneli. Ara sıra kavgalarımız olsada iyi bi ilişkimiz var. Eşim ozellikle tedavi surecinde ve hamile kaldıktan sonra cok yardımcı oldu, halada olur. Yemek yapar, temizlik yapar, camaşır asar, balkonu yıkar. Elinden gelen herşeyde yardımcı olur. Beni sevdiğinide biliyorum, guvenimi sarsacak bi hareketi hic olmadı. (Bu detayları eşimle ilgili fikriniz olsun diye veriyorum.)

Şimdi asıl konuya geliyorum. Eşimin bi arkadaşı var cok eskiden beri arkadaşlarmış. Yaklaşık 20 yıllık. Onceden bizimle aynı şehirde oturuyorlardı, sonra farklı bi şehire taşındılar. Eşim işi dolasıyla onların olduğu şehirede ayda bir bazen bazen ayda 2 yada 3 kez gidip gelir. Bende tanıştım nişanlıyken, iyi insanlar diye duşunmuştum. Ama artık iyiden iyiye gozume batan bi durum oluştu. Eşim gittiğinde 1 gece o ilde kalması gerekiyor. Ben kızsamda eşimi ısrar kıyamet cağırıyorlar zaten illede bize gel diye. Bundada bi artniyet gormedim. Guzel vakit geciriyorlar arkadaşıyla gibi duşundum. Ama arkadaşının eşi benim giderek gozume batmaya başladı. Asıl konu acma sebebimde bu. Mesela ben bu kez hamileliğimi soylemedim daha o kadına. Ama sanki istemiyormuş gibi bi hali var. Diyorki konuşurken amaan olmazsa olmaz, sende cıkar bize gelirsin, gezer dolaşırız cokta onemli değil. Niye olmasın o kadar emek veriyoruz dedim bende. Mesela ilk gozume batan olay şu oldu, ben bunların olduğu ile ilk kez gittim. Kadını bu kadar detaylı tanımıyorum. Orada internetten alışveriş yaptığım bi butik var. Dedimki birlikte gidelimmi hem dolaşmış oluruz. Kendide gezmeyi teklif ettiği icin oyle soyledim. Tmm dedi gidelim. Eşimde bana hesap kartını verdi, yanımda cok nakit yok şimdi atmye gitmeyim sen ordan harca dedi. Kadın bana yolda giderken, kartın icinde ne kadar para varmış bakalım mı dedi.. Ben şaşırdım tabi. Benim oyle huylarım yoktur, cebine bile bakmam. Kartınada gidip bakmam dedim konu kapandı. Sonra kadının surekli bizim hayatımızı merak edip didiklediğini farketmeye başladım. Haftada kac kez yemeğe cıkarsınız, akşamları dışarı cok cıkarmısınız vs vs. Birsuru detay. Sonra eşine x karısına cok iyi davranıyo sen hic bana oyle değilsin filan dedi kulağımla duydum. Gecenlerde yine eşim orada. Eşim arkadaşıyla balkonda oturuyormuş. Eşimi aradım telefonu kadın actı. Balkonda oturuyorlar dedi, telefonu veriyim mi dedi. Hayır verme ben msj atarım gelince arar o dedim ama bozuldum tabi. Eşim oradan gelirken o ilin meşhur bi yiyeceği var onu getirir bana. Eşim almaya gitmiş o da peşinden gitmiş, eşim anlattı o da benle bekledi, birer cay ictik beklerken diye.
Hic kendini bilmiyor mesela. Olur olmadık şeyler konuşuyor. Ustune başına dikkat etmiyor. Beli goğsu acık ic camaşırı ortada giyiniyor. Onlara gore normal ama bana gore değil. Eşimde hala o yazık cok saftır bilmem nedir diyor. Eşimin parasını bi sahiplenme var sanki kadında. Evde bişey eksik olsa eşim alıyor mesela. Arkadaşını cok seviyor, evlenmeden once tanıyormuş adamı. Ben ne yapıcam bilmiyorum. Ben mi kuruntu yapıyorum, bu kadın mı sınırları aşıyor bilmiyorum. Cok uzun oldu, okuyanlara cok teşekkur ederim.