Selam kızlar artık beni herkes tanıyor sanırım. Şimdi derdim şu surekli bişeyler tersine donuyor. Kv yuzunden borca girdik. (ornek veriyorum) diyelim dukkan actı eşim.kv arkandayım destek olucam dedi hatta yapması icin cok ısrar etti.
Bi miktar para verdikten sonra cekildi yarı yolda bıraktı eşim krediler cekti filan. Ki kvnin yuklu parasi var. Yani biriktirmiş eşim de kpde yıllarca calıştığı parayi annesine vermiş ki evlendikten sonra 2 seneye yakın vermeye devam etti sonunda tak etti kavga dovuş ayrıldık(sırf Eşim maaşını bana verdiği icin bizi borca soktu eminim.onlarda evi kadın yonetiyor) Verdiği paralarida hep başımıza kaktı .

Sonra eşim kv ye baya ağır konuştu kustuler.

Altlı ustluyuz kv evimden cıkmıyodu cocukları gorme bahanesiyle. laf sokmalar bilmem neler şahsen kusunce evimize de artık sık gelmediği icin cok rahatlamıştım.

Gorunurde bana karşı melek gibi olmaya başladı. ama nefret ediyor. arkamdan eşime soyleniyo surekli. Benim eşimi doldurduğumu, onlardan nefret ettiğimi duşunuyor. Ama kendisi eşimi doldurmak icin catlıyo ki 4 aydır oğlu yuzune bakmıyo onun derdine duşecegine ilk konuşmasında bile beni kotuluyo duşunun. Ama Allah var eşim asla onun lafıyla benle kavga etmez, savunur bazen. " sen babamın tarafından nefret ettiğin icin benim eşimi de oyle sanıyorsun"filan dedi. Kv de "zaten o dunya iyisi, ben kotuyum' dedi Cocuk gibi resmen kıskanıyor eşim beni savununca gozu donuyo acığımı arıyor eşime soylemek icin bazen olmayan şeyleride soyluyor. Bu yuzden eşimde fazla savunmuyor. Cok fitne cok fena bi insan bunuda yeni anladım.

Neyse 4 aydır kuslerdi şimdi barışmışlar. Ama inanır mısnız icime okuz oturdu. Telefonda filan konuşunca eşime sinir olmaya başladım. Eşimide sıkıyorum istemsizce.
Surekli para beklentisi icinde zaten kv. Her lafında eşime bana para vermiyosun vs vs diyo. Kpde işten cıkmış gozleri eşimde şimdi. 2 uni , 1 lise okuyan kardeşi var

İcimde acayip bi huzursuzluk var. Bide yuzume karşı iyi davranınca bende ona iyi oluyorum mecbur. Ama kadına guvenemiyorum icimi huzursuz eden birşeyler var. Gitmiyorum yanına filan sorun olmuyo eşimden yana adamın umrunda değil
ama kv torun bahanesiyle arada bi ugruyo 10-15 dk yani gene mecbur kalıyorm onla gorusmeye. Bu bile beni huzursuz etmeye yetiyor. Bazen cocuk yaptığıma pisman oluyorm. Ugramasada altlı ustluyuz illaki karşılaşıyoruz

Kısaca ben napıcam bu duşuncelerle kızlar surekli icim huzursuz. Bugun gelecek mi acaba, kapıya cıksam gorucem mi acaba diye duşunuyorum hicbirşey demesede yazdan beri beni oyle sıktılar ki yuzlerini gormeye tahammulum kalmamış ve surekli yaptıklarını, gelip laf soktuğu gunleri o lafları hatırlayip huzursuz oluyorum icten ice sinirleniyorum her hareketinden lafından anlam cıkarıyorum psikoljimde bozuldu sanırım ...
Okuyanlara, yorum yapanlara şimdiden teşekkur ederim hakkınızı helal edin