Merhaba herkese oncelikle baştan belirteyim ben eşimi kısıtlayan biri değilim olmadım..Anlatacaklarımdan sebepli bu yargıya varmamanızı rica ediyorum.
Eşimle en son 10 gun kadar once ilgisizliği yuzunden (bana da 10 yıl bekleyip kucağımıza aldığımız cocuklarımıza da evin her turlu sorununa da) kotu tartıştık ordan olayı benim atandıktan sonra değiştiğime getirip kartlarını bana vermelisin demişti ki son sozumuz ayrılık olmuştu ancak akşam cicek getirmesi ozur dilemesi ile tekrar konuştuk ve hallettik..Yani sanırım.
Şimdiki sorun şu eşim zaten akşam 8.30-9 .00 gibi eve gelir işi gereği.Ben de calışan bi anne olarak en gec cocuklarımı 10-11 gibi uyutuyorum (babayı da yeterince gorebilsinler diye gec bir vakit aslında;yoksa gonul 9.00-9.30 ister) Şimdi eşim 15 aylığına haftanın 3 gunu spora kaydolmuş.En erken eve 11 gibi gelecektir (eşim daha erken diyor da salonun saatleri gidiş donuş mesafesi bu yani daha erken mumkun değil)
Siz olsanız nasıl karşılardınız?
O saatlerde cocuklarımı uyutmuş olacağım ve haftanın yarısı babayı hic gormeyecekler.Sizce de cocuklarıma haksızlık değil mi ? Tam da babaya aşk duydukları yaştalar (3 yaşına girecekler onumuzdeki ay)
Ben de yazılayım hem sosyal bi aktivitem olur hem de o evde yok diye streslenmem diye duşundum ama cocuklarımla gidebileceğim bi salon yok.(kreş tarzında bi alanları vardır diye duşunmuştum) Onları bi yerlerde bırakıp keyif de yapamam (ki ben onlarla daha uzun beraberim 4te evimdeyim)
Yani olmaz desem kavga cıkacaktır bi de gider, parayı peşin verdim bahanesiyle..ne tepki vereceğimi bile şaşırdım artık.Yine kompleks yapar da benim onu ezdiğimi duşunecek diye