Dertlesmek fikir almak icin yazıyorum cunku artık bunaldım.
Okulum bitti mezun oldum. Iş aradım yok. Her yer tecrube istiyor. Başvurularımdan sonuc alamadım. Rahata alışmıştım evde onun bunalımını yaşadım herkesle kavga ettim babamla birbirimize giriyorduk her gun.
Baktım olmuyo en iyisi kpss hazırlanayım dedim. Kitap parasına yetişemiyorum . Her şey para. Kendi ozel ihtiyaclarım oluyor alamıyorum. Gencim gezmek istiyorum para yok her şey para para para.. oyle bunaldım ki..
Ailemden istemeye alışkın değilim. Zorla kalmadıkca isteyemem zaten. Kendi ozel ihtiyaclarima harcayınca vicdan yapıyorum. Yeniden unv okucam ona para yatacak 3 inde son yatırmasam mi acaba diye duşunuyorum.
Arkadaşımın duğunu var nisanda 10 saatlik bir yerde oturuyor. Gitsem para yok gitmesem olmaz. Hadi yol parasını vs hallettim bir de hediye konusu var.
Bilmiyorum her şey uzerime uzerime geliyor. Umutsuzum mutsuzum kendimi yaşlı hissediyorum. Geleceğe karşı bi beklentim kalmamış gibi.
Yoruldum. Hayatın bu kadar zor olduğunu yaşım gectikce her sene biraz daha anlıyorum.
Gerginim dokunsan patliyorum . Herkese karşı bi ofkem var. Biri bişey dese tersliyorum .

Evde durdukca kendime takıyorum yuzume cildime. Kas ortasina cıkan mimik cizgime. Kısa boyuma ve fazla olmayan kiloma . Oz guvenim 0 oldu kısaca.

Her gun bir onceki gunun aynısını cekiyor.
Evden birşeyler yapıyım dedim o da yok para lazım.
Bolumum devlette var başka bir yer de ne iş yapabilirim bilmiyorum. Kendimi geliştirmek istiyorum nasıl olacak bilmiyorum. Yorgunum..
Bir suru hayalim vardı sanki hic biri olmayacak gibi. Biliyorum guzel şeyler zaman alır. Ama her zaman guclu kalamıyorum işte.

Kredi kartı borcumu da ekleyim unv zamanindan devam eden ve bitmeyen