Selam.
Gozyaşları icinde yazıyorum bunları. Fikir almaya değil ic dokmeye geldim....
4 aydır adet gorememenin hormonlarıma dokunması ile mi bu kadar hassas ve alınganım yoksa haklımıyım bilmiyorum. Ama berbat bir gun oldu benim icin.
Sabah annemle konuştum kardeşimden dertlendi her zamanki gibi bende idare ettim kapattım telefonu. Sonra kardeşimle konuştuğumda oda annemden dertleniyordu bende yapmayın o zaman birbirinize hic bişey iki tarafta şikayet etmesin dedim. O benim hic bişeyime yardım etmiyor filan dedi. (Gozu gormek istemiyor yoksa annem defalarca evine gitti temizliğini yaptı yemek misafir vsvs. Ki bekarken bende defalarca evini temizledim duğun zamanı koşturdum vs. O bana hep el gibi davrandı hic bişeyime el uzatmadı). Bende oyle dediğim icin bozuldu. Neyse ben bişey diyorum suclu oluyorum siz boyle anlaşıyorsanız bana dertlenmeyin dedim. Evet biz anlaşıyoruz tamam baybay dedi telefonu kapattı. Annemi aradım boyle boyle oldu kızına soyle benim ağzımı actırmayın ikinizden de şikayet dinlemekten sıkıldım uzakta olan benim(farklı illerdeyiz) bana bir gun hic biriniz elinizi uzatmadınız ona ev alırken yardım ettiniz bana duğun zamanı borcum var dediniz herşeyden kacındınız pc miyim ben artık yeter kimsenin lafını cekemem bu saatten sonra annemde haklısın ayarı yok boşver dedi uzulme filan dedi ama annemde cok sinirlendi yardım ettiğimize pişmanım vs dedi. Coğu meselede annem haklı 58 yaşındaki kadın (25 sene gundelik işinde calışan biri vucudu erken coktu hastalık da gecirdi) surekli cocuk gibi ardını topluyor yine de memnun edemiyor ve surekli azarlanıyor. Dayanamıyorum boyle olmasına. Ama bi yandan annemlere de ofkeliyim beni dışlayıp ona bu kadar destek olmaları artık zoruma gidiyor. Neyse akşam annemi tekrar aradım nasılsın ne yaptınız diye. (Gunde annemle iki uc konuşuruz rutin bişey yani) oda cay iciyoruz filan dedi. Baktım arkada herkes gulup eğleniyo oturuyor sohbet muhabbet sanki hic bişey yokmuş gibi. Beni dert topu yapıyorlar strese sokuyorlar kendileri keyiflerinde olması cok zoruma gitti madem boyle yapacaksınız niye bana dert yukluyorsunuz anlamıyorum. Neyse kapattım telefonu bi sigara yaktım.
Ardından eşim geldi kiracımız cıkıyormuş başka bir ilde evimiz var bi kac ay icinde taşınacağız zaten adam da ev almış gidiyormuş işte boyasını yaptırayım falan filan konuştular. Bende dedimki boya parasını boyacı cağırsın kac lira yapıyorsa bize versin bizde bu ilde kiradayız bu evden cıkarken buraya veririz o parayı kendi evimize kalitelisinden istediğimiz renk yaptırırız dedim. Yok oyle olmaz falan dedi. E şimdi kış biz ic anadoludayız ev doğu anadoluda yol 16 saat ne yapayım renk secmek icin oraya mı gideyim altı ustu bir boya bıraksınlar parayı gitsinler. Neyse eşim bastırdı illa renk sececeksin vs. Evin resmi yok hangi oda karanlık aydınlık bilmiyorum henuz o evi gormedim ben evlenmeden evvel alınmış. Kağıt kaplama yaptırmak istediğim yerler var falan tartışmaya başladık surekli para yok şoyle boyle diyip duruyor bende yetti be borcum var dedin eve haciz kapğıdı getirdin duğun takımı duşunmeden eline verdim mukafatı bu mu uc sene olacak para ortaya koyamadın yeter artık borcundan da parasızlığından da sıkıldım zaten eşyaların coğunu alel acel aldırdın hic birinden memnun değilim bari boyasını dolabını falan istediğim gibi yaptırayım dedim kapıştık en sonunda tamam ev senin ne yaparsan yap banane dedim gectim mutfağa oturdum.
Bir kız arkadaş grubum var tartışma oldu gecenlerde. Ben doğruları soylediğim icin dışlanan oldum. Mesele şu ayrı grup kurmuşlar iki kişi dışlanmışız. Diğer grupta konuşup goruşmek icin karar veriyorlar bizim olduğumuz grupta bizi salak yerine koyuyorlar. Ağızlarından kacırdılar bende ağzımı acınca ortalık karıştı en son ben dışlandım. Normalde cok takmam boyle arkadaş meselelerini nereye gider ne yaparlarsa yapsınlar herşeye davet edilmek zorunda değilim ama en azından bizleri salak yerine koymasınlar tepkim buna.
Velhasıl sinirlerim boşaldı ve ağlıyorum. donup ardıma bakınca ne arkadaş ne aile ne eş hepsi boş. Bir allah var başkada kimsem yok....