Merhaba gunaydınlar hepinize hemcinslerimmm gunun mutluluğu icinizde cicek acsın. Benim kafamı karıştıran bir durum var. Bunun icin sizlerden yardım almak sizlere fikir danışmak istedim. Yazacağım durum bayağı karışık olduğu icin konuyu ve kişiyi baştan anlatıp asıl soruma gecmek istiyorum. Sabırla okuduğunuz icin şimdiden ozur diliyorum ve teşekkur ediyorum.
Gecmiş Zaman: 4-5 senedir tanıdığım bir beyefendi ile 2 sene oncesine kadar normal konuşuyorduk.
2 sene once kendisiyle ilgili bir şeye cok sinirlenmiştim ve yazmamasını soylemiştim. Aradan biraz zaman gectikten sonra tartışmamızı unutup komik bi fotoğraf atıp espri yaptım ve benimle ters konuştu.
"Beni sinirlendirdiğin hÂlde sana kin tutmazken sen beni tersliyorsun vs." deyip her yerden engelledim, ondan sonra iletişimimiz tamamen koptu. O surecte derslerimden dolayı sosyal medya hesaplarımın hepsini kapatmıştım birinin beni sosyal medyada bulması imkansızdı.
Yakın Gecmiş Zaman: Gundemi takip edebilmek icin kendi adımla olmayan Twitter hesabı acmıştım. Bu beyin nasıl bulduğunu bilmiyorum beni takibe aldı, takipleştik. Fakat birkac ay hic yazmadı sadece paylaşımlarımı beğendi.
Ağustos gibi mesaj attı hal hatır sorduktan sonra ona kırgın olduğumu, onunla konuşacak bir şeyim olmadığını soyledim. Saygıyla karşıladı ve paylaşımlarımı beğenmeye devam etti.
Ocak ayında ona depremden dolayı iyi mi, kendisinin ve arkadaşlarının bir şeye ihtiyacı olup olmadığını oğrenmek icin ben mesaj attım. Gayet normal konuştuktan sonra yine iletişimimiz olmadı.
Şimdiki Zaman, Asıl Konu: (Okuduğum şehir kucuk sevimli bir yer. Benim cocukluktan beri aşık olduğum bir şehir bunu o da biliyor. Bu şehirle ilgili surekli paylaşımlarımı goruyor. Kendisi de mezun olmadan once okuduğum şehre arkadaşları ve hocalarıyla kampa gelirdi.)
2 hafta once okuduğum şehre gittiğimi Twitter'da gordu.
4 gun once okuduğum şehre gelmiş. Twitter'da aktif paylaşım yapmayan bu bey, bulunduğu otelin anahtarını ve konumu paylaşmış. Acıklama olarak "Bu şehre seninle gelemedim ama olsun " yazmış.
Altına da yorum yapan mezun olduğu okuldan biri diye duşunduğum kız arkadaşı "uzdu" yazmış. Fakat kızın yorumunu beğenmemiş.
Lakin şoyle bir durum var ki son zamanlarda benim paylaşımlarımı pek beğenmiyordu, "uzdu" yazan kızın paylaşımlarını cok sık beğeniyordu. Bu beyle iletişimimiz de olmayınca uzerime alınıp alınmama konusunda tereddut ettim. Cunku okuduğum şehre daha once de geldiği icin benlik bir durum olmayabilir. Başkasına yazma ihtimali de olabilir...
Her sorduğum şeye olumsuz bakan ve dediği de cıkan ablam ilk kez bu konuda %50 ihtimal sana, %50 başkasına benim de kafam karıştı dedi. Burada dedektif gibi olan, sosyal medya canavarı, neyi neden yaptığını, insan psikolojisini cok iyi anlayan hemcinslerimi goruyorum. Sizlerden yardım istiyorum. Durum biraz karışık maalesef. Sizce bu paylaşımı bana mı yapmış olabilir bir başkasına mi? Siz ne duşunuyorsunuz bu konu hakkında? Şimdiden teşekkurler.