merhaba arkadaşlar daha oncede sıkıntılarımı farklı başlıklar acarak anlatmıştım. problem annemin erkek arkadaşımı asla kabullenememesi... 8 aydır annemle asla anne kız ilişkisi yaşayamıyoruz. erkek arkadaşımı soylediğimden beri bana etmediği hakaret kalmadı ne ezikliğim kaldı ne duşmuşluğum ne o..pu olmam her turlu hakareti yedim. sebebi ise ailesini kucuk gormesi erkek arkadaşımı bir turlu sevememesi ve mesleğini kucuk gormesi... ki erkek arkadaşımla hic tanışmadı ailesinide hic tanımıyor on yargılarıyla yaklaşıyor... erkek arkadaşımı faceden bulup ona ve ailesine hakaret edici mesajlar atmış erkek arkadaşımda kızınız beni istediği surece ben vazgecmeyeciğim demiş..beni her gun dovmeye hakaret edip tukurmeye devam edince travma gecirdiğimi anladığım an psikologa gittim ve doktorum problemin bende olmadığını annemin narsist kişilik bozukluğu olabileceğini beni bir proje olarak gorduğunu kendi istemediği biriyle olduğum icin sinir krizi gecirdiğini soyledi... bunu babama anlattığımda ben zaten annenin boyle bir problemi olduğunu biliyorm dedi.. neden bir şey yapmadın bu zamana kadar dediğimde annen doktora gider mi dedi.

benim yanımda olan babam annemi kaybetme korkusuyla artık annemin tarafına gectiğini asla bana destek olmayacağını acıkladı. nasıl yani beni kimden isteyecekler dediğimde amcandan isterler biz seni sildik dedi. sonrasında bir gun biz seni sildik anne baban olarak oğlan seni neden silmesin donecek kapında yok dedi cok kırıldım cokkkk yıprandım... arkadaşlar daha erkek arkadaşımı tanımadan etmeden bu şekilde davranıp beni silmeleri bana cok dokunuyor... annesi babasından istenmeyen başka aile fertlerinden istenen arkadaşlar lutfen bana yardımcı olun ne yapacağımı bilemiyorum...