Guncelleme :
Arkadaşlar yorumlarınızi okudum ne inciri ne 4 ekmeği anladım hic birini demedim.
Ya zamanında sayfalarca yazılmış topic deki diyeti yapıyorum ya . Hani burdakilerin ayila bayila yaptığı . Buyrun linkini de veriyim ilk asamasini yapıyorum

Sağlıklı kilo vermek isteyenler kesinlikle baksın! Sevgili arkadaşlarım :16: Bu gune kadar bu siteden cok faydalandım. Başkalarının uzuntulerine uzulup,mutluluklarına sevinen altın kalpli insanlar var burada. Herkesin sorunlarına cozum arayan,bulan,sorulara yılmadan cevap veren iyi yurekli arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkur ediyorum :54...
www.kadinlarkulubu.com

Yaptigim diyet bu . Hic biriniz orda bu yanlış bu sagliksiz demiyor bende orda olanı yapıyorum. Ha bu diyet yanlış sen hasimatosun senin diyetin bu olmalı diyenler lutfen link bıraksın veya ismini soylesin yapiyim. Kilo vermek icin cabalıyorum

Merhaba uzun zamandır konu acmıyordum. Ama yetti dedim.
Derdim veremedigim kilolar . Felaket kafama takıyorum. Şu an uyguladığım bir diyetim var ama o gun bir tatli mi yedim ertesi gun sabah +600 +700 gram aldığımı goruyorum. Diyet yapmaya hic hevesim kalmıyor. Merak ediyorum ya herkes mi boyle ?
Uzuluyorum hic mi kacamak yapamayacagim diye.
Hipotroid rahatsizligim var. Bu işimi cok zorlaştırıyor. Gun gectikce tukeniyorum. Bir suru kurler denedim Leslie , ip atlama, yuruyuş, sıkılaştırıcı kremler neler neler ama olmuyor olmuyooor. Daha 22 yaşındayım kilo 77.2
Dun bir dilim tiramusu yedim diye 700 gram almisim onun harici oğun dışına cıkmadım şaka gibi ya.
Her gun sut , peynir , meyve , kuruyemiş, kuru meyve, salata , kofte,/ tavuk yiyorum. Ekmek tam bugday pirinc makarna yok. Hayret ediyorum. Son iki yıldır bu kilodayim aynı duruyorum. Vucudun bu kiloyu benimsemiş diyorlar cok uzuluyorum. Nolur cıkar yol gosterin. ( 2 yaşında cocuk var)