Kızlar gecen hafta gorumcem eşi ile problem yaşamış ve ayrılma durumundan dondu falan. Gorumcem 3 kızı olan, maddi olarak sorunu olmayan bir kadın. Biraz konu ayrıntısına da şunlar var buyuk bi evde oturuyorlar eve ayda bir ya da cok sıkıştığında temizlemeye bayan geliyor. Evde her akşam 3 ceşit yemek corba salata tatlı vs varmıl falan ve gorumcem cok yorulmuş evdekilere kızmış kavga etmiş falan falan yani eşiyle la ga sebebini anlamadım tam konu bu değil zaten not olsun. Bu gorumcem eşiyle ilgili konuşurken bu hafta 3 kez bana donup " x beni yanlış anlama ama ben senin gibi bir kadın olsam kocam beni kapı onune koyardı" dedi. Hatta bunu bir kez eşimin yanında dedi. Ben tabi şok dedim ki bende " iyi de abla sen zaten boyle bir kadın olduğun icin bunalıp kavga ettin bak ben rahatım hayatımda bir sorun yok. " eşime donup işte ben atletle kadar utu yapıyorum her şeyi kusursuz koyuyorum falan diye anlatmaya başladı. Eşim ablasına " ben takılmam makarna da yeriz az da giyeriz yeterki cocuklar iyi olsun x iyi olsun biz idare ederiz " dedi ama ama ama eşim sanırım bu konuşmadan etkilendi ki bana evde surekli bunu neden yapmadın şunu yapmadın burayı silsen demeye başladı. Cok kızgınım mı yani bir garip hissediyorum kendimi.
Ben nasıl bir bayanım daha rahatım yani haftada bir dip bucak temizlik 2 gunde bir supurge yapıyorum yemek konusunda yalan değil cok iyi değilim ama elimden geleni yapıyorum eşim hic şikayet etmedi yani. Oyle atletle kadar her şeyi utulemem. Şimdi ben kapı dışarı edilecek bayan mı oluyorum hem bu ne demek yaa kapı dışarı edilmek ben ne yaptım da kapı dışarı edilecek bayan oldum sinir oldum ben mi yanlış anladım eşimde bir hallendi onun yuzunden zaten