Arkadaşlar Lutfen yardımcı olun kimseyle paylaşamıyorum erkek arkadaşım var fakat mutsuzum cok cimri her hafta aynı yere goturuyor ve cok ucuz ciğ kofte yiyoruz yaşım 27 kendisi 32 yaşında muhendis Ben de cocuk girişimciyim Bir bucuk sene oldu nişanlanmaya erteliyor ondan kucuk kardeşi nişanlandı 7 ay icinde nişanlanıp evlenecekler Bu bir bucuk senedir beni surunduruyor beni Sadece abisi ile yengesi ile tanıştırdı anne babası ile tanıştırmıyor hep erteliyor ve o da benim sadece annemle tanıştı Neden erteliyor Ne olur yardım yardımcı olun ne olabilir sebebi ciddi değil mi bana Ne hediye alıyor ne doğum gunumu kutladı Sevgililer Gunu gelince kusuyor ben saygılı hurmeti sadakatı bağlıyım kotu gununde hep yanında oldum iki dediğini bir etmedim şimdiye kadar ailesi ben aleviyim diye istemediler kendileri Şafi erkek arkadaşım surekli erteleyip kusuyor zamanı gelmedi diyor onun erkek kardeşi 7 ayda tanışıp nişan ne yaptı evlenecekler bu beni Surundurup erteliyor ve bende neden adını koymuyorsun kardeşini ornek al dedim onu bahane edip kustu sevgililer gunu geliyor para harcamamak icin ne yapıyor kesin bana kus şu an 2 kere mesaj attım gonlunu almak icin yumuşamadıda ve hala benden bekliyor mesaj atmıyor biz Bi kere ayrıldık eski sevgilisiyle barışmış iki gun sonra sonra kız onu mutsuz edince benim değerimi anladı dondu bana ne haksızlıklar haketmediğim şeyler yaptı ben cokkkk kırgınım soğudum ama korkuyorum yaşım geciyor birdaha iyi kimse karşıma cıkarmı evlenip sevdiğimle mutlu yuva kurmak anne olmak istiyorum bu durumda ne yapmalıyım Lutfen yardımcı olun yorumlarınızı bekliyorum lutfen cokkk kotuyum ruh halim yıkık dokuk olan bir bucuk yıkıma olacak artık flort etmekten bıktım kimseyle olmayacakmı mutlu olamıcakmıyım