Selaaam hanımlar. Gecen hafta ev arkadaşım evden ayrıldı memleketine donmek icin ve 1 yıldır tanıdığım,sevdiğim bir arkadaşım evime ev arkadaşı olarak gelmeyi planlıyor. Ben de cok istiyordum cunku duzenli,muhabbeti iyi ve sevdiğim bir insan. Ancaaak sorun şu ki gecen otururken konu kişisel bakımdan,otobuste sabahları gelen ter kokusundan falan acıldı. Oturan 3. Arkadaşımız iki gune bir duş aldığını her gun alamadığını cildinin kuru olduğunu falan soyledi. Bu evime taşınacak olan arkadaşım ise tepkisi “her gun duş mu alınır Allah aşkına haftada 1 yıkanırım onun dışında sacımı yıkarım gerisi israf” gibi bir tepki verdi ve şok oldum. Hic ama hic beklemezdim cunku asla koktuğuna şahit olmadım selamlaşırken falan hep guzel koku gelir dış gorunuşunde de bakımsızlık emaresi gormedim guzel hoş bir kızdır yani. Ama bunu duyunca ev arkadaşı olma konusunda aşırı kararsızım. İster istemez ona baskı uygulayabilirim,yuzune vurabilirim ve rahatsız olabilirim. Evdeki eşyalar bana ait olduğu icin kiranın yuzde altmışını o odeyecek doğalgaz ve suyu da o odeyecek. Maddi acıdan cok buyuk kÂra gececeğim ama bu banyo meselesi beni cok sıkıntıya soktu fikirlerinizi bekliyorum..