Guncel durum 5.sayfada
Arkadaşlar herkese merhaba gecenlerde de konu acmıştım eşimle bana soyledikleri uzerine tekrar konuştuk iki gun evvel hatta iş ailelerimize de sıcradı.. Hep birlikte oturuldu konuşuldu, aileler varken de hararetli bi şekilde tartıştık ve benim ailem bana soylediği sozlerden oturu beni, onun ailesi ona bunları neden soylettiğimi sorgulayarak onu haklı buldu.. oyle bir duruma geldik ki aramızda ozel gizli saklı hicbir şey kalmadı herşeyi anlattı(k) ben de ofkeme engel olamadım şimdi duşundukce asla kendime yakıştıramıyorum oyle seviyesizce konuşmuş olmayı, cirkinleşmeyi.. velhasıl kelam eşim sozlerinin arkasında duruyor ben de duşundum uzunca ve ilişkimizde bir toparlanma yaşayacağımızı ongoremedim hele de ailelerin onunde o seviyeye geldikten sonra.. Aramızda hic dialog yoktu iki gundur annesinde kalıyordu bugun eve geldi (ikimiz de aynı okulda oğretmeniz) oğlen eve geldiğinde aramızda şoyle bir konuşma gecti:
Kapı caldı actım her zamanki tartışmalarımızı yapmışız gibi suratı asıkca iceri girdi konuşmadan gecti mutfağa su icti geri dondu odaya gitti bu sırada ben de ne o surat asmaya mi geldin konuşalım biraz dedim oturdu karşıma normal tartışmalar gibi surat aşık gunlerce sessiz kalmak icin mi geldin ayrılıyoruz oturup konuşmamız gerekmez mi aynı fikirdeyiz değil mi dedim gayet sakince ve başladım konuşmaya inan dedim boyle bir seviyeye geleceğimizi hayal dahi etmezdim ama oldu ozellikle ailemin yanında soylediklerin beni istememen boşanmak istemen bunlardan sonra geri donuşu imkansız diyemem ama imkansıza yakın dedim yok yok imkansız dedi tamam dedim zaten ayrılmayı isteyen icime sinmiyorsun diyen sendin ben acıkcası davayı acarsın acmışsındır diye duşunuyordum dedim bana sana o gun de dedim git ac davanı dedi isteyen sensin senin acman gerekmez mi dedim sonuc olarak onemli değil ben de acarım ama ben aynı evde kalmaya devam etmek istemiyorum bu şekilde dedim yani burda bir evim yok cekip gideyim ama senin var ailenin yanında kal bir sure dedim (hatta en azından birbirimize biraz zaman vermek icin bile git biraz ailende kal diyecektim demedim) hayır dedi ben evimde kalıcam burası benim evim sen git dedi şaşırdım bu konuda da mi cirkinleşicez dedim yani gerek yok dedim en azından uc dort ay okul tatile girene kadar burası benim memleketim de değil haziranda tayin isteyeceğim zaten ben mi cıkayım evden dedim hem mahkemeye başvursam bile bana da sana da bazı haklar verilecek zaten zerre bir şey istemiyorum dedim (ev de kira bu arada) hayır ben evime gelicem ucretsiz izin al sen git dedi ben de oyle şey mi olur dedim ev tut istediğin eşyayı al cık git dedi bu sırada annem de mutfağa geldi ve dahil oldu Belkis mi ev tutsun yani iki ay icin dedi istemeyen sensin dedim polis mi cıkarsın seni evden dedim benim işim var ozel ders oğrencilerim var dedi paraya ihtiyacım var dedi ben aynı evde yaşayamayız artık dedim hemfikiriz dimi bunda dedim ben gitmem sana da git demem ben işime gucume bakarım okuluma giderim gider iceride yatarım istediğimi yaparım gider yatağımda da yatarım sen de kalacaksan git kucuk odadaki yatakta yat dedi ben de benim soylemek istediğim ilişkimizin hatrına olsun bana bu kadarcık imtiyaz gostermendi dedim gercekten ayrılık durumunda zerre kadar bişeyde gozum yok (duğunden takılan her şey ailesinin borcu icin bozduruldu ev kira ortak aldık tum eşyaları ve hicbirini istemem yuvam yıkılmış benim o mu gozumde olacak) sen git ev tut demesi cok zoruma gitti boyle sinirlice ben asla gitmiyorum hafta sonu da ister cokta gider başka yerde kalırım ister donerim benim keyfim bilir deyip cıktı gitti annemle biz şaşırdık eşyadan mi vazgecemiyor benden vazgecen adam? şimdi dersi bitti eve geldi tek kelime ne annemle ne benimle konuşmadı mutfağa girdi ozel ders oğrencisi geldi ve şuan derste... Arkadaşlar ben oyle şaşkınım ki ne diyeceğimi bilemiyorum karşıma alıp konuşsam mi ben mi cıkayım gercekten erkek olarak bunu istiyorsun mu desem ne desem ben oyle evi otel gibi kullanmasına tahammul edemem kus kalmaya vs tahammul edebilen biri değilim ve beni istemediğinin de arkasında.. Bana lutfen destek verin..