Merhaba kk uyeleri son aylarda daha sık girip takip ettiğim bir forum oldu burası benim icin. İnsanların yaşadıklarını okudukca hem şaşırdım hem de yalnız değilmişim dedim. Ama gunun sonunda insan uzuntuleriyle baş başa kalıyor.
Konuya nerden başlasam nasıl başlasam bilemiyorum. Şoyle ki kotu giden bir evliliğim var maalesef. Hayatımda asla duşunemeyeceğim şeyleri yaşıyorum. Gercekten cok zorlu bir imtihandan geciyorum ama dışarıya cok yansıtmamaya calışsam da her gun biraz daha eksiliyor tukeniyorum. Calışıyorum onu acık iyi bir mesleğim var ama işimin ilk yılları dolayısıyla cok yuksek bir gelirim yok takdir edersiniz ki 2,5 yaşında bir oğlum var. 4yıllık evliyim. Eşim olacak kişi de memur. Surekli memnunıyetsiz surekli burun kıvıran komşunun tavuğunu kaz eşini de hic goren biri. Ben mesleğimde adım adım ilerler ve yukselmeye calışırken o şuan yerinde sayıyor şunu yapacam şu sınavlara girecem diyor ama yeterli cabayı ben gormuyorum. Her konuda ahkam keser, her konuyu bilir. Ama ben bilmem bilsem de ne bilirim ki! Cok ciddi şekilde sindirilmekteyim. Tartışmalarımız esnasında konuşmama kendimi ifade etmeme fırsat vermiyor. Her şeilde uste cıkar beni susturur uzerime yurur bağırır cağırır. Asla haksız değildir. Ona gore kadın (ve arkadaşlarını eşlerinin de oyle olduğunu idda eder) hem dışarda calışır hem evde yemeğini temizliğini yapar eşinin butun ihtiyaclarını yeme icme utu temizlik herşey karşılar ve sesini cıkarmaz her şeye karışmaz. Kendisinin maaşı benden 750tl daha fazla. iş yerinin yemeği ve servisi de var benim işimin yok dolayısıyla ben ona gore Bim calışanı kadar maaş alan biriyim bim calışanından bir farkım yokmuş. Ama unuttuğu bir şey var ki hor gorduğu o bim calışanının parasına muhtac. Haberim olmadan bir işe yatırım yapıp kaybetti ve ben bu durumu neredeyse bir yıl sonra oğrendim toplamda 4yıl surecek bir borc. Herşey icin soz vardı bir daha asla senden habersiz bir şey yapmayacagım diye ve o suan yatırım yapıp kaybettıgı paranın kredısını oduyor benım maasımla gecınıyoruz ama yaranamıyorum affettim. destek cıktım ama yok. En ufak bir tartışmada agza alınmayacak şeyler sozler karşılık verecek olursam ben aklınıza gelebilecek en edepsiz insan olurum. Kendisiyle evlenmeden once de bir takım sıkıntılarımız vardı benım basiretim bağlanmıştı hicbir şeyını goremez olmuştum en ufak bır tartısmada peşimden koştun oluyor. Halbukı defalarca noktaladık ve ben istemıyorum dedim. Nişanlanmadan once bile olmayacak dedim ayrıldım ama kendısı geldı ıkna ettı. Ama en ufak bir tartışmada sevdiğim icin zayıflık acizlikmiş şeklinde yuzume vuruluyor. Cok doluyum cok uzun oldu biliyorum. Bu bir ic dokme yazısıydı.