Mrb arkadaşlar turkcell faturalı hat kullanan lar. Dokumanda son dort hane neden gozukmuyor. DOKUMANA BAKIYORUM SON DORT HANE YOK. İŞTEN EVE GELİNCE SADECE O NUMARAYI SİLİYOR. BUDA BENDE ALDATMA ŞUPHESİ YARATTI. TELEFONU BENDE ŞİFRESİNİ FELAN HERŞEYİ BİLİYORUM KAPALI TUTMUYOR AMA NUMARAYI SİLMESİ BENİ ŞUPHELENDİRDİ. EĞER ŞAYET ALDATIYOR SA KONUŞTUĞU KİŞİ EVLİ OLDUĞUNU SOYLEMEMİŞ OLSA ARARDI DEĞİL Mi. Son 4 haneisni nasıl oğrenecem ne olur bana yardım edin cinnet gecirmek uzereyim ben bunları hak etmiyorum. Bunun yolu nedir cok araştır dum bulamadım. Nasıl yazıyorum onu da bilmiyorum eşime guven miyorum yuzde yuz aldatmış onu da biliyorum ama bu numaraya bulmak aramak istiyorum. Herkes gorsun duysun istıyorum. Beni hep ezik gorduler ne yaptılarsa onun ve ailesine birşet demedim ama artık susmayacam. Ben yarı ac yarı tok bu evde onu beklerken o beni aldatıyor muş. En kotu SU de herşeyi silip atmıştım nlr bebeğim olsun istıyordum artık. ANNE olmamam bile izin vermediler eşim ailesi ve benlm ailem. Bu duygu yu hic yaşamadım hep bana ettikleri kotuluk yuzunden. Şimdiye kadar hep sustum ama artık susmak istemiyorum ne olur. Son dort hanesi nasıl cıkar bana soyler misiniz. Canıma kıyarım bu dert benle beraber gider. KİMSEM YOK BİR Allah ım var ne olur bana yardım edin nasıl oğren cem