Merhabalar . Dunden beri duşunuyorum duşunuyorum kendimde en ufak bir hata bulamıyorum bir de siz dinleyin istedim olayı ..
Biz evlenirken masrafın cok buyuk bir coğunluğunu benim babam az bir kısmını da eşim yaptı . Eşimin borcu olduğu icin(atanana kadar tek başınaydı cok masrafı oldu senelerdir birlikteyiz alkolu sigarası kotu alışkanlığı olan biri değil) ben duğunden sonra takılan tum takıları verdim ve duğun borclarını odedim . 2 senedir duzenli olarak calışıyorum . Her ay maaşımı aldığım gibi eşime veriyorum. Ozel dersten kazandıklarım dahil hepsini. Icinden kendime yetecek kadar 50 100 bir harclık alıp tamamını veriyordum . Şimdi bebeğimiz de olacak insallah haliyle hastane vs derken biraz masrafımız da oldu . Ve işyerimde sıkıntılarım var calışmak istemiyorum isten ayrılmayı duşunuyorum.
bundan 1 hafta once butun borclarımızı odeyecek kadar toplu bir para gecti elime 10 15 Bin gibi . Eşim sehirdisinda iş dolayisiyla dun telefonla konuşurken dedim ki ben bu parayı sana vermek istemiyorum . Cocuğumuz icin bi kenarda tutmak acil bir durum olursa kullanmak istiyorum guvencemiz olsun . Bir insanın kenarda 3 kuruş parası olmaz mı ya yok gelen anında gidiyo . Sonra bu da oğrenim kredisini sordum ne zaman bitecek diye bir anda bagirmaya basladi ben sana 10 kere anlattim sanki gizli is yapiyormusum gibi bana yalanci muamelesi yapiyorsun ben sana ayni seyi 2 kere sorsam kiziyorsun ben sana her ay ayni seyi anlatiyorum diye tekrar bende sinirlendim unutmus olabilirum bu borc neden hic bitmiyor diye ( 2 aydır odememiş bana bunu sonra soyledi) . Telefonda tartışmaya başladık . Bende sinirlenip yukseldim . Biktim artık evlendigimizden beri borcunu odemekten diye .
O bana ben ona baya tartıştık sonra telefonu kapattım . Kapatış o kapatış dunden beri hic konuşmadık . Parada pulda gozum yok olsaydı zaten bu kadar zamandır eline saymazdım elime gecen her kuruşu . Ama bu şekilde yukselmesi cok uzdu beni .