Iyi aksamlar. Oncelikle belirtmek istiyorum, bir onceki ilişkim ihanet sebebiyle bitti. Ve insanlara guvenmek konusunda sikinti yaşıyorum.
Biriyle goruşuyorum bir suredir. Bugun birbirimizin eski fotoğraflarına bakıyorduk telefondan. Daha once de birbirimize eski yıllardan fotoğraflarımızı atmıştık. Benim telefonumdan bakarken ben sana Bunlari atmıştım dedim ve bakmaya devam ediyoruz ben bir fotoğraf actım o da 'bir dk bak bu fotoğrafı gormemiştim hic ne zamandan' dedi ve benim bir kız arkadaşımla olan fotoğrafımı actı sonra yana kaydı benim tek olan fotoğrafıma bakti 'bu fotoğrafları bilmiyorum bak' dedi. Ben de 'neden ozellikle arkadaşımla olan fotoğrafı actın yanimdaki arkadaşımi mi merak ettin?' diye birşey soyledim.
Sonra sen ne demek istiyorsun falan dedi. Ben de ısrarla savundum soylediğimi.
Beni nasıl bir konuma sokuyorsun sen barbeku ne demek istiyosun gormedigim bir fotoğraftı actım zaten bakiyoduk dedi. Şaka mi yapıyorsun falan dedi.
Tartışma oyle devam etti. Sonra bir an utandım yaptığıma ama icime oyle bir şuphe duştu bir an. Sacmalamis miyim, haklı miyim?
Az once telefonda konuşurken de yine aynı konuyu actım. Bu konusulmayacak kadar basit bir konu ama istersen yuz yuze yine konuşuruz, bunda canını sikacagin takacagin ve ozellikle bunu sormak icin arayacagin bir durum yok lutfen dedi.
Haklı miyim sizce, ona sordum sen benim yerimde olsan ne tepki verirdin dedim. O da 'tepki vermezdim bir insan bir fotoğrafa bakmaktan nasıl boyle bir şey kurabilir aklım almıyor, ben olsam evet bak atmamışım bu fotoğrafı bu da bir duğunden ben ve arkadasim derdim bu kadar' dedi.
Telefonu kapattık. Uyuyalım barbeku olur da saat 9da yazmamış olursam alarmı duymamışımdır uygun olursun bir arayabilir mısın sabah dedi. Ben de tamam iyi geceler dedim. Uyudu.
Haklı miyim sacma mi bu duşuncem bana bir akıl verin.