Arkadaşlar merhaba.
Size başımdan gecen bir olayı anlatıcam biraz kırgın biraz sinirliyim. 5 Mart benim doğum gunumdu. O gun iş goruşmesine cağırılmıştım eşim o sırada kendince birşeyler hazırlamış bana geldiğimde eve kutladık. O gun benim ailemden gerek eşimin ailesinden aradılar sordular. Eşimin ailesi ertesi gun supriz yapıp pasta hediye vs alıp gelmişler sağolsunlar Allah razı olsun. Eşimin ailesiyle 1 saat benim ailele 1,5 saat falan var aramız. Bizden kimse gelmedi kutlamaya. Eşim ailesi gittikten sonra sizden neden kimse gelmedi ki dedi bende zaten doluydum sinirlendim biraz acıkcası sanane ki dedim eşimde zaten banane ama sen herkese koşuyosun uğraşıyosun kimse seninle uğraşmıyor dedi. Ablamlar şu sıralar sıkışıktı biraz bana mesaj attı diğer ay ne istersen alıcam kusura bakma diye. Sıkışık dediğimde ablam bu ay fazladan kendine alışveriş yapmış limiti dolmuş. Bu beni ilgilendirmez ama kardeşinin doğum gununu bildiğin halde neden fazladan birşey alırsın ki ?
diğer ay alabilirdin. Ben ablamın doğum gununde herseyini ozel yaptırdım bir şekilde. Bende gerek yok dedim gectim. Anneme gelirsek oda kucuk kızım benim 2. goz bebeğim bir suru şeyler yazmış sosyal medyada kutlamış ama bir pasta alıpta gelmedi telefon aradı gecti. herseyi gosteriş. Karşılıklı yapmıyorum ama sizce banada yapılan değersizlik değil mi ? İnsan ozel gunlerinde mutlu olmayı haketmez mi ?
Cok kırıldım kendi aileme.. Ama icim rahat annem daha oncede param kalmadı vs gibi nedenlerden pasta almayıp elime biraz para sıkıştırıp gecti bende annemin doğum gununde sadece aradım gitmeden pasta da almadım. Hep boyleydi ablama pasta alırlardı ama kucuk diye diğer ay buyuk alırlar bana ise bir yıl alırsalar diğer yıl para verip gecerler aklınıza 100 tl falan getirmeyin bu arada.
Ablamı kıskanmadım cunku onun sucu yoktu o zamanlar kucuktuk ve sadece uzulup değersiz hissetmiştim kendimi. Şimdi ise artık kim nasılsa ona gore davranıcam. bekledim belki annemler gelir diye 1,2 gun sonra kimse gelmedi zaten uzerinden gunler gecti.
Sizce kırılmakta haklı mıyım? Beklenti icine giriyor diyebilirsiniz ama insanın doğduğu gun en ozel gunlerden biri beklemez hata mı ?