Merhaba arkadaşlar onceki konularımı bilenler bilir. Eşimden surekli şiddet gorduğum icin, aramızda artık sevgi kalmadığı icin ve daha bir suru sebepten dolayı boşanmak istiyorum. 1 ay sonra 1 sene dolacak evleneli. Her gun kavga, her gun hakaret. Yalan değil ben de cok ağır şeyler soyluyorum ama susmayı cok denedim daha kotu oldu. Ailesine boşanmak istediğini soyleyemiyor. Ona kızacaklar diye. Cunku daha yeni ben istemediğim halde onlarda olan bi evi baştan tadilat yaptılar masraf yapıldı cok. Ki evi bizim ustumuze yapmayacaklardı bulunduğumuz yerde 5 tane evi olan insanlar. Kendi oğullarına kendi evlerini yaptılar yani. Benim zaten bişey istediğim Yok. Daha once kayınvalideme soyledim boşanmak istediğimi. Masraf yaptık cok boşanamazsın dediler ikna ettiler ben de bi şans vermek istemiştim. Annem başka şehirde başka biriyle evlendi ben evlendikten sonra. Ablam var 1 tane onlarda kalamam. Kadın sığınma evi bulunduğum yerde Yok başka şehirde de yapamam. O kadar mutsuzum ki intihar duşunenlerle hep dalga gecer gulerdim. Ama insan caresizken herşeyi duşunuyor. Daha 23 yaşımda bu yaşadıklarımı hak etmiyorum ben. Artık herşeyden korkar hale geldim. Evde bi cıt cıksa yerimden hopluyorum. Surekli kalp carpıntım var. Evden gidip korkutmayı denedim tehditlerle geri donduruldum defalarca. Şimdi asıl sorum şu. Bu boşanma surecinden o kadar korkuyorum ki anlatamam. Surekli diken ustunde olucam yine ne yapacak kim arayacak ikna etmeye calışacak diye duşunucem. Onun annesiyle konuşmak, gorumcemle kavga etmek o kadar zor geliyor ki bana o gucu bulamıyorum kendimde. Hele gorumcem.. Kim bilir ne iftiralar atacaklar ne pislikler yapacaklar. Evde olan 1 kelepce 1 setim ve altın yuzuk kolye var. Onları da isteyecekler ben de tabi munakaşaya girmekten korktuğum icin vermek zorunda kalıcam sonra beş parasız kalıp yine korkucam yine korku yine.. Bu boşanma surecinde nasıl tavır sergilemeliyim ? Birden bitmesi icin ne yapmalıyım? Boşanırsak anlaşmalı boşanıcaz. Ondan kurtulduğum gun benim hayatım yeniden başlayacak bıktım bu yaşadıklarımdan yetti..