Selam hanımlar daha once uyeliğim vardı kapatmıştım
Benim cok buyuk sorunum var.21 yaşındayken eşimle evlenmiştik.Birbirimizi cok seviyorduk.Bana karşı hicbir hatası olmamıştı.Benim aptallıklarım hatalarım ve ailem yuzunden ayrıldık.Benim ailemin maddi durumu cok iyiydi.Onunsa maddi sıkıntıları vardı.Bunu bilerek ve kabul ederek evlendim.Daha sonra aptallık mı dersiniz cocukluk mu dersiniz ailem aklımı karıştırdı hep yuzune vurdum.Alttan aldıkca benimle ilgileniyor diye duşunup daha cok soyledim.Canımdan cok sevdiğim kocama nasıl nasıl yapabildim aklım almıyor.Evliliğimiz 1 sene surdu.Ayrılalı 3 sene gecti gitmediğim pskikolog kalmadı.Kullanmadığım ilac klamadı.Onu hic unutamıyorum.Onu cok seviyorum cok ozluyorum.Ozellikle geceleri hic gecmiyor.Gomleğine sarılmadan uyamıyorum.Her gece ağlıyorum.Hic gecmeyecek biliyorum.Onu cok uzdum.Ruyamda surekli onu goruyorum sarılıyorum.Baktığım heryerde o var.O kadar cok ozluyorum ki sevgiliken buluştuğumuz heryere tekrar tekrar gidiyorum.Uzaktanda olsa belki gorurum diye.Bu durumda olan birileri var mı?Hic gecmeyecek ama acıyıda hic azaltamıyorum.