Evet arkadaşlar benim ders calışamamak icin surekli sebeplerim var, kpss calışıyorum ama hersey benim motivasyonumu etkiliyo, mesela depremler, virusler, vucudumda hissettiğim değişimler, evde olan ufak tatsizliklar ,hep uzulup birseylere takarak zamanımi geciriyorum.
Tabiki insan olarak bu felaketlere cok uzuluyorum ama bazen fazla taktığım icin dersime bile konsantrasyonumu etkiliyor. Mesela her derse oturduğumda korona var kapi kollarini evin bilmem neresini temizlemeliyim diye geliyor aklıma (temizlik yapildigi halde), Dun birden ter bosaldi basimdan asagi o birden olan terleme acaba ne anlama gelir, tarzi kafamda asla bitmeyen sorularla bogusuyorum ve arastirma yapıyorum, deprem neden olur onunarastiriyorum, ne bileyim aklimda hep arastirilacak birseyler var ders haric. Ama kaldı 4 ay sinava.
Hersey odak noktamin kpss olmasını etkiliyor. Bu soruyu sormakdaki amacim aslında şu ben mi herseye evham yapiyorum kendime ve etrafa karşı cok duyarliyim ,herkes mi benim gibi? Abartiyor muyum?

guncelleme: yani şoyle hissediyorum sanki eskiden hic deprem yokmuydu vardi, yada virusler salginlar vardi, birsuru sıkıntı yasadik dunyada, ama sanki bana farklı geliyor bu yeni yaşanan hersey.Galiba bu sıkıntılar toplumca bizi psikolojik olarak etkiledi bende etkilendim .