Selam kızlar
Brnim bu kişiye karşı hislerim yok ama kafami karıştırıyor ve cevremde kotu biri olarak taninmak istemiyirum hic uygun gorduğum bir durum değil.Tanidigim bir arkadaş var.Evli ve surekli benimle uğraşıyor kanka falan diyor sizce bekar bir kızla evli bir erkek kanka olur mu boyle duşunduğum icin bana yobaz diyorlar ben evli bir erkekle ozel hayatımi konuşmak istemiyorum sırf bu yuzden arkamdan kezban diyorlar ben o kişiyi gormediğim gunler beni ozledin mi sen yokken seni sordum falan diyor kotu bir niyeti olsa herkesin icinde soylemez başta bana değil digerlerine karşıda oyledir diye duşundum ortamda surekli bir ovmeler ben yokken nasıl bilmiyorum.Arkadaşının yanında seni sordum herkese dedi ben boyle kalakaldım o da ne yaptin falan dedi diğer arkadaş
O da benim kankam falan diyor benim icin . kimsenin gunahına girmek istemiyorum yanlış anlaşılmakta istemiyorum ben mi abartiyorum acaba arkamdan yobaz ya da kezban desinler istemiyorum iki insan arkadaş olur ben buna karşı değilim ama o kişiyle konuşurken rahat olamıyorum ortak cevremiz olduğu icin mecburen gormek zorunda kalıyorum.Ben mi abartiyorum acaba