Kızlar iyi akşamlar herkese

Hemen konuya girmek istiyorum dun kayınvalidem geldi ve mobilya bakalım dedi yaz ayına girmeden almak istemiş (nişanlım burda degil Baska yerde gorev yapıyor) ve biz dun akşam mobilya begendik ben oturma odasını begenerek sectim daha klasik seyler seviyorum oda hep spor seylere gidiyor yasın genc diyor ama ben klasik ve acık tondaki mobilyaları seviyorum. Neyse oturma odamı ve yatak odamı sectim kendi annem hic birseye karışmadı kaynanam da dun hicbir şeye karışmadı fakat bugun sabah beni aradı aldıklarımızı tekrar bakalım gunduz gozuyle dedi ve oturma grubu (icine sinmemiş hanım efendi korkmuş benden birsey diyememiş bunuda sonra dedi) neyse ilk biraz tuhafıma gitti ama tamam dedim aynı magaza ya gittik yeni bir takım gelmiş bu bunu begendi fakat benimde hoşuma gitti ve o mobilyayla değiştirdik hatta ustune fark bile odedi buraya kadar problem yok Gel gelelim kaynanamın bir huyu var kendi duşuncesini soyler yinede sen bilirsin der lafı sokar sen bilirsin der ve ben cok sinir olurum bu huyuna mobilya rengini ne yapalım diye duşunurken 'ben mercan seviyorum mercan olsun' demez mi ben kurklere bindim birde ısrar ediyor hayır dedim krem ve mavi olacak ve benim dediğim oldu sonunda eve cok sinirli geldim ve hala ustunden atamıyorum bu olayı nişanlıma bile kotu davranıyorum ona hicbir şey soylemedim sanki boyle ailesinden ve kendisinden soğuyorum nişanlılık doneminde boyle mi oluyor kızlar her laf sanki zoruma gidiyor gibi oluyor