Konumu hatırlayanlar olacaktır 1 yıldır birlikte olduğum uzaktan yuruttuğum ilişkim var. Erkek arkadaşım ailemle tanıştı, ardından aileler tanıştı.

Benim bir cok sebepten dolayı tedirginliğim vardı. Evlenince ailemden uzağa gitmek, ekonomik olarak duğun sureci, henuz bi işimin olmaması, erkek arkadaşımla yeterince yan yana zaman gecirememek vs buyuk olmayan ama zaman zaman bana sıkıntı yaratan hatta aile tanışmaya gelirken mutlu olmak yerine stres tedirginlik yaşamam.

Bi taraftan erkek arkadaşımla aramızın cok iyi olması, uzaktan olmasına rağmen tuketmeden yıpratmadan sıkılmadan zaman gecirmemiz. Duşunce yapımızın, kulturumuzun, hayata bakış acılarımızın aynı olması vs.

Sormak istediğim ise şu, ben bu işin icinden nasıl cıkıcam? Sonradan ozlersem, daha iyi bi insanla ya da sevdiğim biriyle karşılaşamazsam(26 yaşındayım) pişman olursam, birde karşı taraf var hic bir şekilde kabul edemiyor ayrılığı ağlıyor bende uzuluyorum kıyamıyorum. Aileler var bi taraftan. Ben ne yapıcam boyle bana bir akıl fikir verin ayrılığı nasıl başarabilirim??