Arkadaşlar şimdi benim sorunum şoyle; Ben yerinde giyinen biriyim yani acık giyinmiyorum. Nişanlım bana en başında hoşuma gitmeyen bir bicimde giyinirsen uyarırım.Yine devam edersen bir şey demem sıkmam seni ama bozulurum demişti. Ben şoyle soyleyeyim oramı buramı acmıyorum. Goğus dekoltesi hic sevmiyorum giymiyorum. Etek giysem dizin ustunde sadece ama mini değil etek de nadir giyenlerdenim. Tayt severim rahatlık acısından daha cok kot severim yani ne var bunda??
Tayt giymeme laf ediyor mesela ama ben sevgiliyken de giyiyordum oncesinde de baştan bir şey demiyordu yeni sorun etmeye başladı.2 gun once de bir kazak giydim gobeğim de kapalı ama kazağın yanları modelli yani yanlarım gozukuyor hafif dekolte sıfır buna laf etti. Orda artık ipler koptu bende eee dedim kardeşine donup baksana sen aynı evde yaşıyorsunuz.Ben gayet yerinde giyiniyorum dedim.Kardeşinin hikayesine attığı bir fotoyu gonderdim ki ona da kapalı değil o da goruyor zaten. Bu arada fotoda kardeşi aynadan kendini cekmiş altında kulot var o kısmı bir yazı ile kamufle etmeye calışmış ama yine de belli gayet bacaklar full ortada. Hemen savunmaya gecti. Banane ondan deyip ağzını da biraz bozdu. E dedim aynı evde yaşadığın kardeşine laf etmiyorsan başta boyle kabul ettiğin bana da edemezsin. Ben kendimi biliyorum actığım bir yerim de yok dedim.Bir ton laf etti.Sonra goruştuğumuzde bana sosyal medyasını kapatmasını soyledim ona dedi yorumlamadım. Sonra icimde bir his oluştu teli elimdeyken baktım yazışmaya kardeşine demiş bu ne allasen fotoyu atmış kıza o da yanlışlıkla attım demiş abisine. Nişanlım da kardeşine cevap olarak ben de playboy mu oldun acaba diye duşundum yazmış. İyice sinir oldum yalan soylemesine dayanamadım soyledim hani kapat sosyal medyayı demiştin. Bana acık giymediğim halde neler yapıyorsun burnumdan getiriyorsun istediğini yapsın kız kızma sorun da değil ama acık giyinmeyen bana da soz soyleme o zaman dedim. İşte sosyal medyasını sadece sana kapatmasını soyledim ben ona sen yanlış anlamışsın dediğimi dedi.Ben şoka girdim nasıl yani dedim ne demek bu niye boyle bir şey diyorsun nişanlını kucuk duşuruyorsun dedim. Resmen gidip kardeşine sanki kotu bir şey soylemişim gibi lanse edip aramızı bozdu.Kız beni her yerden silmiş. Sen benim ailemi kucuk duşurursen hak edersin kucuk duşmeyi dedi bir de bana nişanlım. Ben nereye kucuk duşurdum ya dedim sana soyledim ben acık giyinmiyorum laf ediyorsun beni boyle kabul ettiğin halde ama kardeşine bir şey demiyorsun deyip foto attım sadece eşit değilsin
diye dedim. Aklım almıyor kızlar. Benim amacım sadece bana giyim konusunda bu kadar sert olmaya başladığı icin gayet normal giydiğimi ona gostermekti. Nasıl bu kadar normal basit bir şeyi evirir cevirir kardeşi ile aramı bu denli bozar aklım almıyor. Ki kendisi ailesi hakkında bana neler anlatıyor kardeşleri hakkında gidip bir tanesini anlatmadım onlara.Ben nasıl guveneceğim ki ona artık? Ne yapmalıyım sizce? Baya sert konuştum ona ve her yerden engelledim.Acıkcası kaldıramıyorum bu son yaptığı tuz biber oldu.Dedikodu yapması... siz ne duşunuyorsunuz lutfen biraz akıl verin