Oncelikle merhaba arkadaşlar şimdiye kadar hic boyle Birseyi buraya yazmamıştım ama sanırım artık cok doldum. Gerci normalde de hic ama hic kimseye problemimi anlatmam gecmisten beri bu boyledir yanı. Neyse konumuza gelelim. Ben yaklaşık bir yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik universite 1. Sınıftan beri beraberiz ve 6 yıl oldu . Ayrım icin kesinlikle soylemiyorum ama ben İstanbul da doğdum ve buyudum o dogulu. Kultur farklılığımız oldukca fazlaydı fakat bunu biz hallettik. İki aile arasındaki dengeyi ikimizde kurduk. Sadece bana tuhaf gelen bazı seyler vardı mesela onlar evime geldiği zaman cok yakın akrabalar dışında bir erkek geldiği zaman yanında eşi olsana olmasada ben onların bulunduğu odada yemek yiyemiyorum. Duşunun mutfakta hazırlıyorum eşim goturuyor iceriye . Cok fazla cekiniyorlar birbirlerinden biz ikimizin ailesinden de uzak bir şehirde calışıyoruz bu yuzden zaten bu durum beni rahatsız etmiyor onlar oyle gormuş o şekilde buyumuşler sonucta. Velhasıl eşimin ailesinden uc erkek geldiler bizim olduğumuz yer de bir işleri varmış gundur bizdelrr. Yarin gidecekler ve bugun benim doğum gunum eşim dun gece bu Doğum gununde bisey yapamayacağız hem Amcamlar burda olmaz filan dedi ben de yok sorun değil dedim. Ama icten ice bir beklentim var ne yalan soyliyeyim yanı sabahtan beri giyeceğim kıyafetimi utuledim kuafore gittim geldim yanı kendi capımda makyajım dışında herseyi yaptım . Az once aradım ne yemek yapayım sizinkilere aksama diye oda kafana gore yap farketmez filan dedi yanı bir planı yok olsaydi boyle bisey demezdi. Yani belki diyeceksin şimdi misafirler var ne yapsın adama diye ama yani onlara bu durumu soyleyebilirdi zaten adamlar 10 a kadar gelmiyorlar işleri var diye. Mesela annemler daha doğrusu bizimkiler de biraz hassas bu konularda ve her zaman eşim doğulu olduğu icin bu tarz seyleri onemsemezler sen oyle kişilerde yapamazsın diyorlardı ben hep eşimi savunuyordum duşunun kendi kendime hediye alıp anneme teyzelerime eşim aldı diyordum . Az once aradılar ee ne yaptı ne hediye aldı diye hic bisey diyemedim ama cok doluyum kimseye bu konuyu soyleyemiyorum ama İnan ’ın o kadar doluyum ki bugun yanı Doğum gunum eşim cıktığından beri ağlıyorum