Gorumcem ve kv biraz pinpirikli tipler ..oyle herkesi de begenmezler..coğunluk onlara gore pisdir titiz değildir...şimdi bu huylarinin bilincinde olaraktan anlatıyorum ...evlerine cagriyor gidiyoruz..sofra kurulcak diyelim ..tabak canakla uğraşırken o , ben diyorum abla salata yapılacaksa ben yaparım diyorum..yokyokyok ben hallederim diyor...sanki benim elimden yemeye tiksiniyorumus gibi...buarada gayet temiz titizim kendimce ..malzemeleri gormuştum bikeresinde de ellerimi yıkayıp hemen koyulmustum salataya o gun salata kaldı yenmedi kv falan yedi biraz ..gorumcem hic yemedi ...bulaşıkları toparluyorum makineye atmak icin kolları sivarken otur otur ben halledicem diyor ,yapayım işte elime mi yapiscak abla diyorum , hani oyle bir istemiyor ki insan anlayıp oturuyor gercekten...bugun masayı sildim ikinci kez silecektim bezi yıkamaya geldim mutfağa hemen aldı elimden ben yaparım dedi ...hicbirsey yapmadan oturmak da benim.icim.el vermiyor zaten bunaliyorum otur otur vakit gecmiyor..birde ustune boyle olunca kendini parazit gibi kenarda oturan bişey gibi hissediyorum...teyzeleri ne falan yaptırır salata bilmem ne , kendimi pis hissediyorum oyle yapınca , benim elimden tiksiniyorumus gibi hissediyorum..ama asla pis değilim icim rahat bu konuda ..hic gidesim gelmiyor boyle hissettirdikleri icin