Ben bu ara başlıktaki gibi hissediyorum...
Psikolojim falan mahvoldu...Onemli işlerim vardı corona cıktı askıya alınmıştır herhalde...Gercekten surekli bişeylerin olmasından ve rutin yaşayamamaktan cok yoruldum. Ne zaman bişi beklesem bi olay oluyor ve her sey tepetaklak..
Dua ediyorum şukrediyorum ama aynı zamanda icimde muthiş bir sıkıntı var..Biraz da yapım karamsardır oğlak burcuyum...Bi hayır vardır bu işte de demeye calışsam da muthiş moralim bozuldu...Sağlığına şukretmiyorsun da buna mı takıldın diyeceksiniz ama sinirlerim haraboldu ...Sakin kalmaya calışıyorum, dertleşecek moral verecek kimse de yok zaten...Sevgilim bu zor gunlerde terkedip gitti, bari 6 yılın hatrına iyi misin falan deseydi en azından, ne arayan ne soran...Hic emeğim hic iyibişeyim yok muydu...Bu kadar kotu ne yaptım..

Ama cok ofkeliyim her şeye bu ara...İşe gidiyorum kapının onunde durup sigara icenler her sabah o dumanı cekerek giriyorum kapıdan...O kadar ofkeleniyorum ki her şeye, katil bile olabilirim o anda oyle hissediyorum...
Akşam geliyorum odamın ustu cocuk odası surekli bağırış cağırış ustkattan...

Meditasyon yapıyorum her gun kulaklığı takıp, eskiden hic ihtiyac duymadığım şeylere başladım boyle artık ic sıkıntımdan dolayı...

Umarım kolay atlatırız su belayı da her sey duzene girer...Uyuyamıyorum diye konum da var zaten gunluk 5 saat uyur oldum..Gece 2 de zar zor uykuya dalabiliyorum..

Benim gibi olanlardan veya olmayanlardan destek bekliyorum..