Eski bir arkadaşımla 1 bucuk ay once konuşmaya başladık o şuan askerde 35 gunu fln kaldı
İlk başlarda herşey cok guzeldi ısındır birbirimize benimle cok ilgileniyodu onceden de tanısıklığımız olduğu icin o askerdeyken sevgili oldum ama gorev yeri değişti ve gercekten cok yoğundu bi sure doğru duzgğn konuşamadık zaten bi konu acmıştım uzak oldugumuz icin soğukluk oldugunu soylemişti
Şimdi daha rahat konuşabiliyoduk ama o tat yoktu zaten bende de heves bırakmamıstı aslında arayıp soruyodu ben gec yazsam merak edip Arıyodu fln ama beni pek merak etmiyodu ben onun nobet saatine kadar bilirken o benim gittiğim yerlerle ve ya yanımda kim olduğuyla bile ilgilenmiyodu sorsam bugun kacta cıktım bilmez neyse
Gecen gun akşama kadaar beklemişim mesajlaşıyoruz 5 10 dk olmuştu mesaj atalı bi baktım canlı yayın yapıyo sinirim tepeme cıktı cevap vermedim sebebini soruncada soyledim gormedim mesajını dedi yersen tabi
Dun mesela konuşuyoruz aynı okeyı oynuyoruz online olduğu gozukuyor bana gec yazıyo cunku okey oynuyo e ben akşama kadarbeklemişim zaten konuştugumuz iki cumle ondada şu okeyi oynamayıver Bende o oyle yapınca cevap vermedim aradı beni konuştuk bi baktım twittrda “Ben farklı bakmayı da denedim ama hep aynıydı” yazmış bune dedim hoşuma gitti paylaştım dedi bende aramızdaki soğukluğun farkındamısın bunlar benim yuzumden değil senin yuzunden oluyo dedim konuştuk biraz evet yoğunsun ama sorun senin yoğunlugun değil konuşamıyoruz surekli kavga ediyoruz olmadıgım bi insan oldum senden ilgi beklemekten yoruldum gonulsuz gonulsuz konuşuyosun bi bakıyorum canlı yayındasın bi bakıyorum okeydesin bi turlu sahiplenemedin beni dedim
”Hayatım niye oyle diyosun seni sıkmadım diye mi ben niye istemeyim sabret işte az kaldı ben cok mu mutluyum bu durumdan uzaktan uzağa olmuyo derken bundan bahsettim bak sen bişeye kızıyosun ben bişeye kızıyorum yanlış anlaşmalara oluyo kafanda kurma bunları “dedi sonra ben sabah uyandım ve bitirdiğim icin kafamda yazmadım aradı niye yazmıyosun dedi ne yazıyım dedim tamam dedi. Mesaj attım bi sure kafanı dşnle en azından suan bi ilişkiyi kaldırabildiğini duşunmuyorum ve yuk olmak isteniyorum daha fazla dedim tamam dedi uzuldum ben gelince herşey guzel olacak gibiydi ama cok da sabrettim askerdeki adamla sevgili olmak da akıl işi değildi ama gormeden etmeden de 1 2 ay ne konuşcan olmadı işte doğru mu yaptım sizce